Mircea Badea a fost implicat într-un accident rutier. Dezvăluirile prezentatorului TV: ”E lovită, e înjunghiată, e zdrobită!”

Data publicării:
Mircea Badea, captură video YouTube
Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube

Mircea Badea a făcut accident, chiar în drum spre emisiune. Prezentatorul TV  a povestit cum s-a întâmplat totul. 

Mircea Badea a avut parte de o întâmplare nefericită. Mai exact, în drumul său spre redacția Antena 3, prezentatorul TV a fost implicat într-un accident rutier. Mircea Badea a povestit cum s-a întâmplat totul.

Mircea Badea, implicat într-un accident rutier

Prezentatorul TV a povestit că un microbuz a intrat în mașina sa. Accidentul a avut loc la Statuia Aviatorilor din București. 

„Vă povestesc ce mi s-a întâmplat venind la emisiune. Eu vin cu puțin timp înainte să începem emisiunea, că n-am chef să o ard prin incintă degeaba şi a intrat unul în spatele meu. Accident! Deci eram la Statuia Aviatorilor, veneam dinspre 1 Mai și urma să fac stânga către Charles de Gaulle. Deci ocolesc, statuia era în stânga mea, să ocolesc ca să mă duc, și venea dinspre contrasens o mașină. Am făcut stânga, am pus frână ca să-i dau prioritate de dreapta(…).

Aveam viteză înainte să pun frână 3 kilometri la oră, că îți dai seama mergi un pic cum ieşi de la stop ca să faci stângă. Zic cât de prost să fii, m-am gândit eu. Mă uit în retrovizoare, văd că era un microbuz, zic bun, cât de prost să fii? Ok, mă dau jos să văd ce s-a întâmplat.

”E lovită, e înjunghiată, e zdrobită pe toate părțile”

Mircea Badea a mărturisit că mașina sa a fost avariată destul de rău. Prezentatorul a recunoscut că deține o mașină vechie, însă nu are de gând să renunțe la ea, mai ales că a avut multe experiențe neplăcute cu ea, însă nu l-a lăsat la greu. 

Mă dau jos, mă uit…mașina mea e o legendă locală aici. Am o mașină foarte, foarte veche pe care nu intenționez să o schimb. E lovită, e înjunghiată, e mecită, e zdrobită, e pe toate părțile. Un fel de tanc, așa, care, mă rog, a trecut prin multe și nici nu intenționez să o schimb. Mă uit în spate, îți dai seama, o nouă lovitură, printre alte 15.

Mă uit la microbuz, număr de Ucraina. Mă uit la conducătorul auto, bărbat în niciun caz bătrân. Nici nu s-a dat jos, se uita așa cu atenție și îngrijorare. (…)

Ăla a pleact mai departe, nici nu s-a dat jos să vadă despre ce e vorba”, a relatat Mircea Badea, miercuri seară, la Antena 3.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel