Mirajul rețelelor de socializare. Operații estetice, filtre și programe de editat. Interviurile de Weekend

EXCLUSIV

Dr. Daniela Diveică, Ella Tina și fotograful Costin Nicolae, vin la Interviurile de Weekend, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a vorbi despre mirajul rețelelor de socializare și despre rețeta „perfecțiunii” pe Instagram.

Rețelele de socializare sunt locul în care perfecțiunea se găsește pe toate chipurile. Vedem siluete perfecte, fețe perfecte și parcă și lumina e un pic mai bună în pozele de pe internet. 

Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, vine în platoul Spectacola pentru a dezvălui care sunt procedurile estetice care te fac să arăți și în viața reală ca în pozele de Instagram, dar și care sunt cele mai des întâlnite greșeli pe care le fac doamnele în căutarea perfecțiunii.

Ella Tina, artist și influencer, are peste 300.000 de urmăritori pe Instagram. Vedeta vine să ne dezvăluie secretul popularității sale dar și ce trucuri are pentru a arăta perfect pe internet.

Costin Nicolae, fotograf și blogger de travel, vine să ne explice cum putem obține fotografiile perfecte, fără prea mult efort. 

Care este rețeta perfecțiunii pe rețelele de socializare, dar și în viața reală, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical și  DC News TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 24 apr 2021, 09:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience