Mirabela Dauer s-a VACCINAT anticovid. Ce mărturisiri a făcut artista

Data publicării:
Mirabela Dauer. Foto Instagram
Descriere foto: Mirabela Dauer. Foto Instagram

Mirabela Dauer s-a vaccinat anticovid și a făcut mărturisiri despre starea ei de sănătate, dar și despre experiența din spital.

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta a reușit să cucerească milioane de oameni cu vocea ei atât în România, cât și peste hotare.

Artista s-a hotărât să își facă vaccinul anticovid. Invitată în platoul emisiunii  „Neatza cu Răzvan și Dani”, Mirabela Dauer a povestit întreaga experiență a vaccinării. Aceasta a mărturisit că totul a decurs foarte bine și că a avut noroc cu o asistentă foarte drăguță, care a făcut ca totul să pară mai ușor, astfel că nici nu a simțiti înțepătura.

„Am fost și m-am vaccinat, totul este extraordinar, nu am simțit nimic, absolut nimic. Eram acolo cu doamna doctoriță, se uită la mine și mă întreabă ce fac. Păi, ce să fac, aștept să mă vaccinați. V-am vaccinat, gata. Aoleu, nici nu am simțit, pe bune. Voiam să mă vaccineze și în brațul drept, să nu mai vin și a doua oară.

Nu am avut nicio problemă după, spre deosebire de alți bărbați, cu febră, cu dureri de braț, cu atâtea probleme. Bărbați, ce să mai. Eu nu am avut nimic la spital și nici după. Aștept doar să revin pe scenă, mi-e atât de dor de cântat, măcar la voi să mai vin și să cânt din când în când. Am speranțe că totul va fi mai bine din acest an”, a spus Mirabela Dauer la „Neatza cu Răzvan și Dani”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel