Mirabela Dauer s-a făcut influencer..pe Tik Tok: "O să vă ajung din urmă"

Data actualizării: | Data publicării:

Artista a învățat în direct cum să facă TikTok-uri profesioniste, pentru a ține pasul cu generația tânără

Mirabela Dauer arată că este la curent cu tot ce mișcă în materie de rețele de socializare și interacțiuni nonconformiste cu fanii ei. Artista a mărturisit că și-a făcut cont de TikTok și că apelează la un vecin să posteze cele mai haioase filmulețe. Miercuri dimineață, ea a învățat cum să facă un TikTok „profi”, de la doi tineri care au împreună nu mai puțin de un milion de urmăritori în rețeaua amintită!

Lorena Vișan și Louis Florea, content creators pe Instagram, TikTok și YouTube, au venit în platoul matinalului TVR, să o ajute pe Mira să se specializeze într-ale TikTok-ului. Ei au propus un video „simplu, dar viral”, în care s-au implicat, până la urmă, toți cei prezenți.

Mira le-a povestit telespectatorilor că a fost inițiată în celebra platformă online de nepoatele Mariei Dragomiroiu. „Eu nu am un milion de abonaţi ca Lorena şi Louis pe TikTok, dar o să am! Astăzi o să fac cu voi conţinut pentru contul meu de TikTok, să îmi crească numărul de fani. Şi o să vă ajung din urmă… Să vă spun un secret: acest TikTok l-am făcut datorită Mariei Dragomiroiu şi nepoatelor ei. Ele au fost capul răutăţilor, la ele am văzut. Cum? TikTok, nu stii tu? NU! Păi, vreau şi eu. Şi atunci, vecinul meu, Ionuţ Popa a fost apostrofat: ‘Ionuţ, când vii de la serviciu, trebuie să îmi faci şi mie TikTok. Iar el s-a executat’”, a povestit Mirabela.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Dauer (@mirabeladauer) on

 

Vedeta s-a pus pe treaba, iar contul ei de Tik Tok este deja urmărit de peste 8000 de persoane. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel