Mirabela Dauer a dezăluit ce face la bătrânețe. Răzvan Simion a rămas surprins: ”Îți dai seama ce o să scrie ziarele?”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirabela Dauer și Răzvan Simion, sursa instagram
Descriere foto: Mirabela Dauer și Răzvan Simion, sursa instagram

Mirabela Dauer a dezvăluit ce anume s-a apucat  să facă de curând, în pandemie.

În curând, Mirabela Dauer va împlini frumoasa vârstă de 74 de ani. Invitată în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, marea artistă a mărturisit cu ce își ocupă timpul, în pandemie. Vedeta a precizat că are foarte mulți prieteni care își serbează astăzi onomastica, motiv pentru care a ținut să le transmită toate gândurile bune. De asemenea, Mirabela Dauer a dezvăluit ce obicei a început să ia, în ultima perioadă, și anume, acela de a bea vin.

”Am mulți Gheorghe în viața mea de sărbătorit, dau mesaje incă de aseară. Sunt activă, e o bucurie, sa vada ca nu ii uit. Oamenii nu mai dau mesaje la toată lumea. Eu nu beau, acum început să beau, un prieten de-al meu are un vin!… Și daca sunt cuminte beau mai mult decât el. Este un vin roze, de-mi lasă gura apă. Este cel mai bun vin din câte cunosc eu, cu toate ca zvonurile erau clare ca sunt o mare betivanca. Dar nu-mi pasă. Nu beau spriț, eu il beau sec.”, i-a dezvăluit artista Mirabela Dauer lui Răzvan Simion, care a ținut să o ”avertizeze” pe aceasta!

”Îți dai seama ce o să scrie ziarele?”, i-a zis Răzvan Simion Mirabelei Dauer.

Mirabela Dauer a ținut să menționeze că nu se lasă afectată de tot ce se scrie la adresa ei.

”Si ce sa fac, daca scriu ziarele, sa nu am somn? Nu ma lamentez, ce e in sufletul meu e in sufletul meu, eu nu ma vait. Ma vait doar la cainele meu care ma latră”, i-a mai mărturisit Mirabela Dauer lui Răzvan Simion.

”Ce o fi la tine in casă acolo!”, i-a mai spus Răzvan Simion, care a întrebat-o și dacă înainte obișnuia să meargă la restaurante.

”Mergeam inainte la restaurant, este viata mea sa merg la restaurant”, a conchis Mirabela Dauer.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel