Mira, mesaj de dragoste pentru iubitul ei. Ce urare i-a făcut artista lui levi Elekes: „M-am rugat mult sa întâlnesc un om ca el”

Sursă foto: Instagram/ Mira
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Mira

Mira a scris un mesaj emoționant pentru iubitul ei, Levi Elekes. 

Mira este în sărbătoare și celebrează ziua de naștere a iubitului său, Levi Elekes. Acesta a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani, iar artista a ales să îi ofere o surpriză deosebită. Pe platformele de socializare, Mira a împărtășit mai multe fotografii însoțite de un mesaj emoționant.

Cuplul Mira și Levi Elekes trăiește o relație frumoasă și se susțin reciproc atât în viața personală, cât și în cea profesională. Astăzi, pe 30 iunie, influencerul sărbătorește aniversarea celor 28 de ani, iar iubita lui i-a dedicat o urare specială prin intermediul rețelelor de socializare.

Mesajul emoționant al Mirei

Artista a împărtășit o serie de fotografii cu ea și Levi Elekes, acompaniate de un mesaj plin de emoție. Mira a menționat că își dorește să înceapă mesajul într-un mod frumos și romantic, dar alege să se exprime în mod natural. Ea îi adresează lui Levi o mulțumire sinceră pentru tot ceea ce a făcut, în special pentru că a reușit să schimbe perspectiva sa asupra bărbaților. În același timp, Mira subliniază cât de profund îl iubește și cât de mult învață de la el, contribuind astfel la creșterea și dezvoltarea lor în mod constant.

”Scriu, șterg… pentru ca nu știu cu ce sa încep! (M-a și prins când scriam textul aseară) Mi se pare că oricum aș începe nu e ceea ce vreau să redau, dar acum așa o las. În 30.06.95 se năștea acest bărbat care mi-a demontat toate ideile pe care le aveam vis a vis de bărbați, mă rog, de unii ca de alții tot aceleași idei am. Nu am crezut că o să pot sa iubesc din ce în ce mai tare odată cu timpul, până acum am pățit fix inversul. M-am rugat mult să întâlnesc un om ca el și uite că de câte ori m-am rugat sincer lucrurile chiar s-au întâmplat. Învăț constant ceva de la el, creștem împreuna, văd asta, si motivul pentru care share-uiesc cu voi ce simt este că văd că primesc atâtea mesaje frumoase că vă bucurați de fericirea noastră și vreau să știți că iubirea aia adevărată chiar există. Te iubesc și la mulți ani, inimaaaa @levi.elekes abia aștept să îmbătrânim împreună”, a scris Mira pe rețelele de socializare.

Cum a afectat-o pe Mira divorțul părinților săi

Mira nu a avut o copilărie ușoară din cauza divorțului părinților săi, care a avut loc la o vârstă extrem de fragedă. Acum, vedeta a ajuns într-o perioadă în care poate conștientiza situația ce a influențat-o dramatic atunci, dezvăluindu-le fanilor ce sentimente au încercat-o.

"Cred că aveam vreo 5 ani când s-au despărțit. Da, nu este plăcut pentru că normal că îmi doream să am și un tată și o mamă lângă mine, să fie amândoi, să-i văd pe amândoi împreună, că se iubesc, cum vedeam la ceilalți copii/părinți.Dar m-am obișnuit cu ideea asta. Atunci nu înțelegeam, că eram prea micuță, dar acum n-aș fi vrut ca părinții mei să fie împreună, nefericiți. Era, normal că era greu, dar eu tot veselă eram. Mi-a plăcut că mama muncea foarte mult, ea mergea la cântări, mă uitam la ea cum cânta. De acolo mi-am luat eu energia asta, să cânt și eu și să fac ce face ea." , a spus vedeta conform Wowbiz.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 30 iun 2023, 15:34 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience