Mira, la un pas să moară intoxicată cu fum. Incidentul care ar fi putut produce o tragedie: „Când am ajuns era arsă complet”

Data actualizării: | Data publicării:

Mira a trăit clipe de coșmar după ce casa ei a fost la un pas de a luat foc. Artista a fost la un pas de a-și pierde viața. 

Mira este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și se bucură de un succes imens pe plan muzical. Artista a fost doar la un pas de a-și pierde viața, după ce un incendiu a izbucnit chiar în locuința ei. 


Mira s-a trezit la ora 6 dimineața și a observat că în casă este un fum foarte gros, când a cobor de la mansardă a rămas șocată. Un ornament de Crăciun luase foc și ar fi putut provoca un incendiu devastator. Mira se simte norocoasă că nu a murit intoxicată cu fum și spune că în ultima perioadă în acea casă s-au întâmplat multe incidente neplăcute și se gândește serios să se mute. 


“Dacă vă povestesc ce am mai pățit și aseară o să-mi spuneți clar că trebuie să mă mut că nu am ce să fac cu casa asta. La ora 6 dimineața mă trezesc cu fum în cameră. Eu care auzisem între timp niște sunete, dar am crezut că sunt paranoică. Decid să cobor pentru că era clar că se întâmplă ceva grav, puteam să mor intoxicată.


Am dat drumul la geamuri, am aerisit, dar era fum de îl tăiai cu cuțitul. Funinginea a ajuns până la mansardă.”, a povestit Mira pe contul ei de TikTok.

 

 


Mira i-a atenționat pe fanii ei să aibă mare grijă cu lumânările, deoarece ea ar fi uitat una aprinsă cu o seară înainte și din această cauză ar fi putut să pățească ceva îngrozitor. Mira le-a arătat urmăritorilor ei și dovezi, chiar și imagini cu urmele unde a ars ornamentul de brad. 


“Toată treaba este că am avut un ornament de Crăciun cu o lumânare și ornamentul acela avea brad, care între timp s-a ofilit. Am aprins lumânarea aseară și probabil că flacăra era foarte mică și am omis-o.


M-am pus la somn și la 6 dimineața m-am trezit cu fum în cameră și când am ajuns era arsă complet. Au rămas niște urme de arsură pe masă, dar putea fi ceva foarte grav. Am funingine peste tot. Aveți mare grijă la lumânări!”, a adăugat artista.

 

Mira și Mario Fresh, sărut pasional pe rețelele de socializare

 

Mario Fresh și Mira au încins internetul când au publicat o fotografie în care se sărută pasional.
 
Mario Fresh și Alexia Eram sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Relația celor doi a fost presărată de-a lungul timpului cu multe despărțiri și împăcări. În ultima perioadă au apărut tot felul de zvonuri legate de o posibilă despărțire, mai ales după ce Mira a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care se sărută cu patos cu Mario Fresh. 


Fanii au luat foc și au crezut că este cel mai nou cuplu din showbiz. Zvonurile au fost imediat infirmate, după ce Mario și Mira au lansat cel mai nou proiect muzical, intitulat „Deziubește-mă”, care vorbește despre povestea de dragoste dintre doi foști iubiți. 


Invitați în cadrul emisiunii Teo Show, Mira și Mario Fresh au vorbit despre noua lor piesă și modul prin care au vrut să o promoveze.

Artistul a dezvăluit care a fost reacția Alexiei Eram după ce a văzut imaginile cu iubitul ei. Fiica Andreei Esca nu a fost deranjată de sărutul dintre cei doi, mai ales că era vorba despre un videoclip muzical. 


„E ok, îmi place foarte mult piesa. E ok în cadrul piesei”, ar fi spus Alexia Eram, potrivit mărturisirilor lui Mario Fresh.


Mira a avut mari emoții înainte de filmarea videoclipului, în timp ce Mario Fresh a fost mult mai relaxat. 


„Eu la filmări tremuram și că… Alexia și… Eu sunt curioasă ce părere are lumea despre mine. Pe internet, lumea mi-a sărit în cap. În primul rând, e totul mascat”, a dezvăluit Mira.


Mario Fresh nu are planuri de nuntă cu Alexia Eram: „Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta”

Mario Fresh a fost întrebat dacă are planuri de căsătorie cu Alexia Eram, iar spre surprinderea tuturor, răspunsul a fost unul negativ. Artistul susține că este mult prea devreme pentru astfel de planuri. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel