Mira a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor: „Am plâns de mi-a venit rău!” Artista trece prin momente grele

Data actualizării: | Data publicării:

Mira a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Artista trece prin momente grele. 

Mira a apărut în fața fanilor în timp ce plângea. Artista le-a mărturisit internauților că trece prin momente foarte grele. Ulterior, Mira le-a dezvăluit fanilor și motivul pentru care nu și-a mai putut stăpânii lacrimile. 

Mira a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor

Mai exact, artista le-a mărturisit fanilor că pisicile sale suferă de micoză, o boală infecțioasă, lucru care o face extrem de tristă. 

„Ieri am plâns de mi-a venit rău când am văzut-o (n.r.: pe pisică), dar trebuie să rămân pozitivă să îi pot ajuta să își revină. Tot ce vedeți negru este micoză. Are mai multe pete decât piele neafectată, iar doamna de la care l-am luat pe Rai a zis: „Sunt doar niște bubițe...”. Abia aștept să fac materialul să vă povestesc toată întâmplarea asta. E ok, toate trec și așa avem de învățat!”, a scris cântăreața pe InstaStory.

Ce este micoza, afecțiunea de care suferă pisicile artistei

Micetoamele sunt infecții ale pielii și ale țesuturilor subiacente care au aspectul unor noduli sau tumori. Atunci când astfel de leziuni sunt cauzate de ciuperci, ele sunt cunoscute sub denumirea de micetomuri eumicotice. Ciuperca se înmulțește în leziuni și se organizează în agregate cunoscute sub numele de granule sau grăunțe. Granulele pot fi de diferite culori și dimensiuni, în funcție de specia de ciupercă implicată. Micetoamele sunt rare la pisici.

Cele mai multe micetomuri eumicotice sunt limitate la țesutul de sub piele, dar unele pot fi extensii ale infecțiilor fungice din abdomen. La pisici, micetomele sunt de obicei caracterizate de noduli cutanați pe picioare și picioare sau pe față. Atunci când sunt implicate picioarele sau membrele, infecția se poate extinde până la osul subiacent.

Un micetom este diagnosticat prin identificarea ciupercii din conținutul său. Poate fi necesară o biopsie tisulară. Micetomurile cutanate, deși nu pun în pericol viața, sunt adesea dificil de rezolvat. Perspectivele pentru micetomii abdominali sunt prudente, deoarece implicarea țesuturilor este de obicei extinsă. Medicul veterinar vă va recomanda cele mai bune opțiuni de tratament, care pot include îndepărtarea chirurgicală (inclusiv amputarea) sau medicația antifungică, potrivit  msdvetmanual.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel