Mioara Velicu, trucuri de înfrumusețare, la 78 de ani. Artista își prepară singură măștile pentru față: „Pentru ce-mi trebuie operații estetice?”

Data publicării:
Sursa foto: Mioara Velicu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mioara Velicu, facebook

Mioara Velic a dezăluit la ce trucuri de înfrumusețare apelează, la 78 de ani.

Mioara Velicu este una dintre cele mai consacrate voci din folclorul românesc. Ajunsă la vârsta de 78 de ani, artista este în continuare contactată de fi prezentă în cadrul evenimentelor private, ceea ce o face pe aceasta să fie extrem de fericită, pentru că scena îi este ca și a doua casă.  Mai mult, îndrăgita cântăreață spune că nu are niciun secret care să o ajute să-și mențină starea fizică atât de bună, însă are câteva trucuri de înfrumusețare la care apelează. 

Mioara Velicu, trucuri de înfrumusețare, la 78 de ani

Mioara Velicu are mare grijă de felul în care arată. Cu toate astea, îndrăgita interpretă de muzică populară recunoaște că nu folosește creme speciale, ci ingrediente pe care le găsește chiar în bucătărie sau în grădină. 

'Mă dau cu o cremă, dar nu cu ceva în mod special. Folosesc o cremă de față obișnuită, nu fac nimic deosebit. Am ce folosește fiecare, nu am o rețetă anume de înfrumusețare. Eu nu mă dau pe față nici cu ulei de măsline, nici cu mălai, ca alte persoane, ci la mine totul e natural. Până când vrea Domnul. Mai mult când sunt la țară, mai mă dau cu o pară pe față sau cu piersică. Chiar și cu căpșuni. Le zdrobesc și îmi fac un fel de mască. Nu prea des, ci când îmi aduc aminte, recunosc. Măștile cu fructe știu că ne ajută tenul. Dar acestea sunt trucurile mele de înfrumusețare, dacă vreți să le numiți așa. Altele nu am.

Atât eu, cât și mama și sora mea, nu ne-am numărat printre femeile care ne 'cosmeticim'. Totuși, pentru că eu pe scenă mai folosesc farduri, pun accent pe demachiere. Și știu că demachierea este foarte importantă. Mai ales dacă de machiezi mai des', a declarat pentru viva.ro, Mioara Velicu.

Mioara Velicu este împotriva operațiilor estetice

Artista a recunoscut că nu este adepta intervențiilor estetice și nu ar apela vreodată la vreo procedură. Mai mult decât atât, Mioara Velicu susține că oamenii o apreciază așa cum este ea și chiar primește des complimente pentru felul în care arată, chiar și fără operații estetice. 

'Operații estetice? Doamne Ferește! Nu vezi câte riduri am! Nu pot, pentru că nu mai am vârsta. Lumea mă știe așa și chiar dacă uneori televizorul scoate în evidență foarte multe, chiar dacă nu sunt la fel, adică chiar dacă nu sunt așa adânci ridurile… În momentul în care ies pe scenă și mă văd cu publicul și-mi spun oamenii că arăt bine, mă încurajează. Pentru ce-mi trebuie operații estetice? Dar nici nu mai pot de acum. Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu’, a declarat Mioara Velicu pentru Fanatik.

Ce pensie câștigă Mioara Velicu, după 60 de ani de carieră

Pandemia a afectat foarte mulți artiști, care au găsit cu greu surse de venit din care să trăiască și din care să-și achite datoriile. La vremea aceea, au circulat astfel de zvonuri și despre Mioara Velicu, despre care se spunea faptul că ar fi făcut împrumut în bancă, pentru a se întreține. Cu această ocazie, interpreta de muzică populară combate aceste zvonuri, dezvăluind și ce pensie câștigă lunar.

„N-am făcut împrumuturi la bancă, au fost niște minciuni exagerate. Eu am o pensie frumoasa, de 4.000 de lei și am spus că în toți anii în care am cântat mi-am strâns un ban și am un ban în bancă, dacă aveam nevoie în pandemie, mergeam și scoteam din bancă banii mei, nu împrumutam, dar lumea... Eu sunt mulțumită, am primit atâtea mesaje urâte, parcă nici nu suntem oameni. Au început să ne bârfească, să spună că fac bani cântărețele și nu știu cum, dar uitați nopțile pierdute și nu am cerut la nimeni. Dacă mergeam eu la televizor și îi imploram să mă primească că n-am ce să mănânc, atunci puteai să mă judeci dar atât timp cât trăiesc din banii mei și sunt bine, pentru ce să mă judeci? Eu am o societate, plătesc niște dări la stat, nu am cântat la negru.”, a declarat Mioara Velicu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel