Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, după moartea soțului ei. De ce se teme artista: ”Să mă ducă pe ultimul drum...”

Data publicării:
Sursa foto: Mioara Velicu, captură TV/ La Măruță
Descriere foto: Sursa foto: Mioara Velicu, captură TV/ La Măruță

Mioara Velicu a recunoscut că și-a pregătit locul de veci,  după decesul soțului său. 

Mioara Velicu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Artista este mereu cu zâmbetul pe buze, însă ascunde o dramă de nedescris. Mioara Velicu și-a pierdut soțul cu mai bine de nouă ani în urmă. Interpreta de muzică populară a fost împreună cu fostul campion mondial de lupte greco-romane Nicolae Martinescu. Cei doi au fost împreună timp de 38 de ani.

Din nefericire, soțul artistei s-a stins din viață  pe 1 aprilie 2013, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, în timp ce se afla la tăierea porcului. 

Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, după moartea soțului ei

După decesul soțului său, dar și din cauza pandemiei de coronavirus, Mioara Velicu a decis să-și pregătească și ea locul de veci. Îndrăgita artistă de muzică populară a mărturisit că a luat această decizie, deoarece este conștientă de faptul că sfârșitul poate să vină în orice moment și vrea să aibă totul pregătit. 

„Şi eu sunt speriată chiar dacă sunt vaccinată, îmi era foarte frică anul trecut să nu cumva să ajung la spital şi să mă pună într-un sac. Nu îmi era frică că mor, dar voiam să mă ducă pe ultimul drum măcar cineva din familie. Când stai acasă şi te gândești ce-o să fie, aoleu, nu. Aveți grijă de voi, aveți grijă de cei din jur', a mărturisit cântăreața.

Mioara Velicu, distrusă de durere după moartea soțului: „Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog”

“Am pierdut iubirea vieţii mele, mi-e foarte greu, dar am trecut peste momentele grele cu ajutorul publicului. Am reînceput să cânt după un an.

Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog, o singură dată, dar mi-a fost de ajuns. Mi-am pierdut şi sora, şi mama şi tata, dar aici a fost o lovitură groaznică.

De aceea sfătuiesc pe oricine să fie extrem de toleranţi în cuplu, pentru că despărţirea este extraordinar de grea şi nu-ţi mai aduce nimeni înapoi ce-ai pierdut.”, a declarat Mioara Velicu la vremea respectivă, notează viva.ro.

Artista a recunoscut că soțul ei nu i-a călcat niciodată strâmb. 

“Nu te mai ierta, se întorcea şi plecă. Nu aş fi tolerat infidelitatea lui, dar nici eu nu i-am greşit niciodată pentru că ştiam că l-aş pierde.”, a mai spus solista.

Mioara Velicu a pierdut o sarcină la doar trei luni

Mioara Velicu a trecut prin momente de coșmar după ce a pierdut sarcina. Artista și-au dorit enorm să aibă un copil. Interpreta de muzică populară are o singură fiică, aceasta dintr-o relație anterioară.

“Am răcit şi am pierdut o sarcină la 3 luni. I-a părut extraordinar de rău bărbatului meu pentru că şi-ar fi dorit şi el un copil şi mi-aş fi dorit şi eu să avem un copil împreună.”, a mai spus cântăreața.

Ce pensie câștigă Mioara Velicu

Pandemia a afectat foarte mulți artiști, care au găsit cu greu surse de venit din care să trăiască și din care să-și achite datoriile. La vremea aceea, au circulat astfel de zvonuri și despre Mioara Velicu, despre care se spunea faptul că ar fi făcut împrumut în bancă, pentru a se întreține. Cu această ocazie, interpreta de muzică populară combate aceste zvonuri, dezvăluind și ce pensie câștigă lunar.

„N-am făcut împrumuturi la bancă, au fost niște minciuni exagerate. Eu am o pensie frumoasa, de 4.000 de lei și am spus că în toți anii în care am cântat mi-am strâns un ban și am un ban în bancă, dacă aveam nevoie în pandemie, mergeam și scoteam din bancă banii mei, nu împrumutam, dar lumea... Eu sunt mulțumită, am primit atâtea mesaje urâte, parcă nici nu suntem oameni. Au început să ne bârfească, să spună că fac bani cântărețele și nu știu cum, dar uitați nopțile pierdute și nu am cerut la nimeni. Dacă mergeam eu la televizor și îi imploram să mă primească că n-am ce să mănânc, atunci puteai să mă judeci dar atât timp cât trăiesc din banii mei și sunt bine, pentru ce să mă judeci? Eu am o societate, plătesc niște dări la stat, nu am cântat la negru.”, a spus artista în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel