Mioara Velicu a dezvăluit motivul real al morții soțului său: „Mi-a spus că dacă venea cu doi ani înainte, trăia și astăzi”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mioara Velicu, captură TV/ La Măruță
Descriere foto: Sursa foto: Mioara Velicu, captură TV/ La Măruță

Mioara Velicu, cunoscuta artistă de muzică populară, a dezvăluit recent detalii dureroase despre tragedia care a avut loc în viața sa în urmă cu câțiva ani, când soțul său, campionul olimpic la lupte Nicolae Martinescu, a decedat.

Mioara Velicu este de mai bine de 10 ani văduvă, iar dispariția soțului ei a provocat multă durere în sufletul artistei. În 1996, fostul soț Nicolae Martinescu, cunoscut campion olimpic la lupte, s-a intoxicat cu monoxid de carbon chiar înainte de Crăciun. Cei doi se aflau la țară, unde se pregăteau să taie porcul, așa cum e obiceiul înaintea sărbătorilor de iarnă. După episodul de la țară, bărbatul scăpase cu viață, însă peste ceva ani, s-a stins.

Cântăreața de muzică populară și-a pierdut soțul, pe campionul olimpic la lupte Nicolae Martinescu, în 2013. Cu toate că în mediul online au apărut informații potrivit cărora acesta ar fi murit intoxicat cu fumul din sobă, la țară, îndrăgita artistă de muzică populară a spus care este, de fapt, motivul din spatele tragediei.

Mioara Velicu a dezvăluit de ce a murit soțul ei, de fapt

Într-un interviu, Mioara Velicu a pus capăt speculațiilor apărute în mediul online cu privire la moartea soțului său. Deși s-a vehiculat că acesta ar fi murit intoxicat cu fumul din soba de la țară, artista a povestit cum a avut loc, de fapt, această tragedie.

„Ne-am dus la țară, în 1996, să tăiem porcul la mine, la țară. Înainte de asta, am mers la niște prieteni, unde am servit ceva. Apoi am venit acasă. Aveam sobă de teracotă din care mai ieșea fum și eu nu voiam să dorm în camera aia. I-am spus să ne dormim în cealaltă cameră. Mi-a zis că rămâne acolo că îi place să stea la răcoare. Eu n-am vrut să rămân în frig, altfel eram amândoi în comă”, a spus Mioara Velicu.

Din cauza fumului provenit de la soba de teracotă, a doua zi de dimineață, Mioara l-a găsit în comă profundă și l-a transportat de urgență la spitalul din Tecuci. Medicii au fost pesimiști cu privire la șansele de supraviețuire ale lui Nicolae Martinescu, însă acesta și-a revenit.

„Dimineață când m-am dus să-l trezesc, să tăiem porcul, dar el era în comă. L-am dus în comă profundă la Tecuci, la spital, a stat așa o noapte.

Doctora a zis că dacă nu-și revine a doua zi, se termină viața lui. Nu mai spun prin ce am trecut atunci. Dimineață s-a trezit, a deschis ochii și a zis că-l doare piciorul. Avea 1.80 metri și era patul prea mic pentru el în bara patului era talpa lui”, a mai precizat Mioara Velicu.

Motivul real al morții soțului său

Din păcate, în 2013, Nicolae Martinescu și-a pierdut viața din cauza a două cheaguri pe aortă care nu au putut fi dizolvate. Mioara Velicu a menționat că soțul său a neglijat să-și îngrijească sănătatea și să urmeze recomandările medicului, concentrându-se mai mult pe proiectele legate de construirea unei case la Vișani.

„El a mai trăit după. În 2013 a murit. A murit pentru că avea două cheaguri pe aortă care nu puteau fi dizolvate. Mereu mergeam la doctorul Țintoiu și îi făcea o injecție, dar dacă s-ar fi îngrijit după ce și-a revenit din comă, era foarte bine, trăia și în ziua de astăzi.

Era înnebunit să facă o casă la Vișani, îi plăcea extraordinar de mult. S-a interesat mai mult de casă decât de sănătate. Nu voia să meargă la doctor. Eu m-am dus cu analizele la doctor. Mi-a spus că dacă venea cu doi ani înainte, trăia și în ziua de astăzi”, a adăugat Mioara Velicu.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel