Mioara Roman nu știe că primul soț s-a stins din viață. De ce îi ascunde fiica ei, Catinca, vestea tragică: „Nu aș vrea să…”

Data publicării:
Sursa foto: Mioara Roman și Catinca, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Mioara Roman și Catinca, instagram/ colaj foto Spectacola

Catinca Zilahy a dezvăluit motivul pentru care Mioara Roman nu știe că primul ei soț s-a stins din viață. 

Iosif Zilahy, primul soț al Mioarei Roman, s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de fiica lui, Catinca Zilahy, sora Oanei Roman, pe rețelele de socializare. Chiar dacă părinții acesteia s-au despărțit când ea avea o vârstă foarte fragedă, femeia a păstrat în continuare legătura cu tatăl său, cei doi având o relație foarte puternică. Fostul antrenor de scrimă și Mioara Roman au avut o căsnicie timp de 12 ani.

„L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Așa doresc sa fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, ramai în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a fost mesajul transmis de Catinca Zilahy pe pagina personală de Facebook.

Catinca Zilahy, motivul pentru care Mioara Roman nu știe că primul ei soț s-a stins din viață

 Catinca a avut o intervenție în emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a fost întrebată dacă Mioara Roman știe de faptul că bărbatul, care a făcut-o pentru prima dată mamă, a decedat. Fiica Mioarei Roman a mărturisit că nu i-a spus mamei sale vestea tragică, deoarece consideră că nu este un moment favorabil, din cauza problemelor de sănătate grave cu care se confruntă aceasta. 

”Încă nu, pentru că nu aș vrea să îi creez un stres suplimentar în acest moment”, a spus Catina Zilahy, cunoscută drept Catinca Roman.

Oana Roman a transmis un mesaj emoționant, după ce tatăl surorii sale, Catinca, s-a stins din viață

Oana Roman a transmis un mesaj emoționant, după ce tatăl Catincăi s-a stins din viață, la vârsta de 90 de ani. Vedeta a avut o relație apropiată cu tatăl surorii sale. 

«Eoci, așa îi spuneam noi, a plecat azi-noapte dintre noi. A fost bun și blând. A fost un mare sportiv și antrenor emerit. A fost tatăl Catincăi și bunicul Călinei și un pic bunic și pentru mine. I-am admirat mereu eleganța și frumusețea, rafinamentul de lord, vorba blândă și statura perfectă. Drum bun în lumină. Dumnezeu să te odihnească în pace.», a scris Oana pe rețelele de socializare.

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale

În urmă cu câteva săptămâni, Mioara Roman a fost transportată la spital, de la centrul în care este internată, pentru că starea sa de sănătate se degradase. Fosta soție a lui Petre Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.Acum, Mioara Roman se află în perioada de recuperare. 

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Oana Roman a mărturisit că mama sa sta foarte mult la pat, iar recuperarea este destul de dificilă. 

"Azi am fost la mama. Aș da multe ca să o văd iar pe picioare și mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima! Astfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat.", a declarat Mioara Roman pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel