Mioara Roman, internată din nou în spital. Care este starea ei de sănătate: „I-am schimbat tratamentul”

Oana Roman și Mioara Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Mioara Roman, sursa foto Instagram

Mioara Roman a avut din nou nevoie de îngrijirile medicilor. Ce anunț a făcut Oana Roman?

Mioara Roman a avut în ultima vreme mai multe probleme de sănătate care i-au dat bătăi de cap. Din această cauză, fiicele ei au internat-o într-un centru de recuperare pentru seniori, acolo unde primește tratamentul potrivit. Imediat ce starea ei este mai bună se întoarce acasă. 


Oana Roman a dezvăluit pentru Click.ro că mama ei a avut nevoie din nou de îngrijirile medicilor, așa că a internat-o din nou în acel centru pentru seniori.


„Mama a fost așa și așa în ultima vreme! I-am schimbat tratamentul. Este încă internată la un centru de tratament unde primește îngrijiri. Să vedem cum evoluează cu tratamentul nou. Doamne ajută să fie și mai bine, ca să putem s-o luăm acasă. Nu știu cât va sta acolo, e în funcție de cum evoluează starea ei și tratamentul pe care îl ia”, a declarat Oana Roman, pentru sursa citată.  


Mioara Roman a fost diagnosticată recent cu o formă agresivă de Parkinson, iar la începutul anului, aceasta a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Pe timp de pandemie starea ei s-a înrăutățit așa că cele două fiice au fost nevoite să o interneze într-un centru special pentru vârstnici, chiar dacă oamenii le-au judecat aspru pentru această decizie. 


„Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă.


La azil face hidroterapie, kinetoterapie,  i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”,  a spus Catinca Român la Exclusiv VIP, de la Prima TV, în urmă cu câteva luni.

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 10 sep, 22:00 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play