Mioara Roman, internată din nou în spital. Care este starea ei de sănătate: „I-am schimbat tratamentul”

Data publicării:
Oana Roman și Mioara Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Mioara Roman, sursa foto Instagram

Mioara Roman a avut din nou nevoie de îngrijirile medicilor. Ce anunț a făcut Oana Roman?

Mioara Roman a avut în ultima vreme mai multe probleme de sănătate care i-au dat bătăi de cap. Din această cauză, fiicele ei au internat-o într-un centru de recuperare pentru seniori, acolo unde primește tratamentul potrivit. Imediat ce starea ei este mai bună se întoarce acasă. 


Oana Roman a dezvăluit pentru Click.ro că mama ei a avut nevoie din nou de îngrijirile medicilor, așa că a internat-o din nou în acel centru pentru seniori.


„Mama a fost așa și așa în ultima vreme! I-am schimbat tratamentul. Este încă internată la un centru de tratament unde primește îngrijiri. Să vedem cum evoluează cu tratamentul nou. Doamne ajută să fie și mai bine, ca să putem s-o luăm acasă. Nu știu cât va sta acolo, e în funcție de cum evoluează starea ei și tratamentul pe care îl ia”, a declarat Oana Roman, pentru sursa citată.  


Mioara Roman a fost diagnosticată recent cu o formă agresivă de Parkinson, iar la începutul anului, aceasta a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Pe timp de pandemie starea ei s-a înrăutățit așa că cele două fiice au fost nevoite să o interneze într-un centru special pentru vârstnici, chiar dacă oamenii le-au judecat aspru pentru această decizie. 


„Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă.


La azil face hidroterapie, kinetoterapie,  i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”,  a spus Catinca Român la Exclusiv VIP, de la Prima TV, în urmă cu câteva luni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel