Mioara Roman a fost infectată cu COVID-19. Fiica ei a ținut totul ascuns: „Nu i-am spus ca să nu se panicheze”

Data actualizării: | Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Mama Oanei Roman a fost infectată cu COVID-19. Care este starea de sănătate a Mioarei Roman?

Mioara Roman a fost infectată cu COVID-19, iar Oana a ținut totul ascuns. Mama vedetei se află într-un centru de îngrijire pentru seniori.


Oana Roman a fost anunțată de cei de la centru că mama ei a fost testată pozitiv cu virusul Covid-19, dar aceasta a decis să nu îi dezvăluie mamei ei acest aspect, mai ales că a avut o formă ușoară a bolii și nu a avut simptome. 


Oana Roman nu a putut să își vadă mama timp de 7 zile și spune că i-a fost foarte greu în acea perioadă. Fosta soție a lui Petre Roman se simte foarte bine acum, iar fiica ei este extrem de bucuroasă că mama ei a trecut atât de ușor prin boală. 


A avut și ea COVID. Nu am putut să o văd 7 zile. Dar vestea bună e că nu a avut absolut nici un simptom și nici nu i-am spus ca să nu se panicheze. A fost 100% asimptomatică. De abia astăzi i-am spus că a avut. A fost greu pentru că nu am putut să merg la ea”, a spus Oana Roman pe Instagram.


Mioara Roman se confruntă cu multe probleme de sănătate, iar în ultimele luni a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. Fiicele ei au decis că este mai bine să fie îngrijită într-un centru pentru seniori. 


Mioara Roman nu își mai poate mișca deloc o mână și are nevoie de asistență permanentă. 


„Am primit foarte multe mesaje după story-ul pe care l-am făcut cu mama. Mulți mi-ați spus că v-a venit să plângeți sau că v-ați emoționat și că e foarte emoționant cumva. Mi-aș dori să pot face o minune. Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate.


Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire. De monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele”, a spus Oana Roman, potrivit Fanatik.ro.

 

Mioara Roman, scrisoare emoționantă pentru fiica ei, Oana: „Mi s-a părut absolut înduioșător”

 

Mioara Roman a vrut să îi facă o surpriză plăcută fiicei sale, așa că a rugat o asistentă de la centrul unde este îngrijită să îi scrie o felicitare Oanei, deoarece ea nu își mai poate mișca deloc mâna. 


„A venit mama în vizită și ne-a adus o super surpriză. Din păcate, mama nu mai poate scrie din cauza parezei la mână. A rugat o asistentă de la centru să îi scrie o felicitare pentru noi. Mi s-a părut absolut înduioșător!”, a spus Oana Roman pe pagina ei de Instagram.


Mioara Roman i-a adus chiar ea scrisoarea Oanei, iar vedeta a fost extrem de emoționată de gestul celei care i-a dat viață. 


„Dragă Oana, cu ocazia Sfintelor Sărbători îți adresez felicitările mele din suflet, sperând că le vei primi cu inima deschisă. Te sărut cu drag, iar pe Isabela o îmbrățișez și îi doresc o viață frumoasă! Cu drag, mama!”, sunt urările făcute de Mioara Roman pentru fiica ei. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel