Mioara Roman a fost externată. Oana Roman, primele declarații: Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis

Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Mioara Roman a fost externată din spital. 

Mioara Roman are mari probleme de sănătate în ultima perioadă și ajunge din ce în ce mai des pe mâinile medicilor. Fosta soție a lui Petre Roman, care este internată într-un centru de îngrijire pentru seniori, a ajuns săptămâna trecută la spital. 

Mioara Roman s-a confruntat cu o infecție urinară destul de gravă

 "Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Dar acum e pe drumul cel bun. I-am făcut patul, a făcut baie. E liniștită și bine.", a mărturisit Oana Roman, pe Instagram.


Oana Roman se afla în vacanță în Egipt când a aflat că mama ei nu este deloc bine. vedeta spune că s-a speriat teribil.

''Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă de la ce! M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă și nu am avut control asupra situației. Norocul a fost că nu era singură acasă, dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat.


Ei până să mă sune chemase deja Salvarea, îi luase glicemia, tensiunea etc. Pentru mine a fost foarte greu pentru că nu eram acasă. Cei de la Salvare au decis să o interneze pentru investigații. Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama, sora mea a ținut legătura doar telefonic cu dna doctor care se ocupă de mama'', a declarat Oana Roman pe contul său personal de socializare, după ce a aflat de problemele de sănătate ale mamei sale. 

 

Oana Roman: Are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc

În ultimul an, Mioara Roman a ajuns în repetate rânduri pe mâinile medicilor, iar fiicele ei au decis că este mai bine să fie îngrijită într-un centru pentru seniori. 


Oana Roman a explicat că a luat această hotărâre deoarece mama ei nu își mai poate mișca deloc o mână și are nevoie de asistență permanentă. 


„Am primit foarte multe mesaje după story-ul pe care l-am făcut cu mama. Mulți mi-ați spus că v-a venit să plângeți sau că v-ați emoționat și că e foarte emoționant cumva. Mi-aș dori să pot face o minune. Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate. 


Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire. De monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele”, a spus Oana Roman, potrivit Fanatik.ro.


Oana Roman a explicat că mama ei are nevoie de ajutor în tot ceea ce face și de aceea îi este greu să o lase acasă nesupravegheată. Mioara Roman este îngrijită într-un centru pentru seniori, în condiții de înaltă calitate. 


„Trebuie să facă kinetoterapie și masaj în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc.  Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată. Practic în toate activitățile pe care le face. Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie”, a mai spus Oana Roman.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel