Mioara Roman a fost externată. Cum se simte după o lună petrecută în centrul pentru recuperare

Data publicării:
Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram

Mama Oanei Roman a ajuns acasă după ce a fost tratată într-un centru de lux pentru seniori. 

Chiar dacă toată lumea a pus-o la zid pentru decizia pe care a luat-o, Oana Roman este foarte bucuroasă că mama ei a fost tratată la cele mai înalte standarde. Fosta soție a lui Marius Elisei și-a externat mama și spune că aceasta se simte mult mai bine.


Mioara Roman a avut de la începutul anului mai multe probleme de sănătate din cauza cărora a ajuns pe masa de operație. Fiicele ei au decis că ar fi foarte bine ca mama lor să fie tratată într-un centru de recuperare pentru seniori. 


„Gata! Am ajuns să o recuperăm pe mama și așteptăm aici, în hol. Ce mi se pare foarte tare e că prima oară când am venit aici, acum o lună și ceva, abia se deschidea, era gol și acum deja de fiecare dată când vin e foarte multă lume. Mama va veni acasă, dar probabil că peste o perioadă va reveni ca să mai facă o tură de proceduri și de tratamente, pentru că i-au prins foarte, foarte bine și vreau să le mulțumesc încă o dată pentru toată grija și ajutor pe care i l-au acordat mamei”, a spus Oana Roman pe Instagram. 

 

 

Mioara Roman a fost nevoită să stea mai mult timp în casă în ultimul an, iar asta a afectat-o profund. Catinca Roman a explicat în urmă cu ceva timp de ce au fost nevoite să își interneze mama în acel centru pentru seniori. 


„Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă.


La azil face hidroterapie, kinetoterapie,  i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”,  a spus Catinca Român la Exclusiv VIP.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel