Mioara Roman a ajuns la spital: „Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat”

Data publicării:
Mioara Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mioara Roman, sursa foto Instagram

Momente dificile pentru Mioara Roman, starea ei de sănătate s-a agravat, iar ficele ei au decis să o interneze în spital. 

Necazurile se țin lanț de Oana Roman. După ce a suferit din cauza divorțului de Marius Elisei, vedeta a fost nevoită să își interneze mama în spital, deoarace aceasta se simțea din ce în ce mai rău. 


Însă, Oana Roman nu este singură, sora ei, Catinca, este alături de ea și o urmează peste tot. Recent, aceasta a dezvăluit care este starea de sănătate a Mioarei Roman. 


„Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital', a declarat Catinca Roman. 


Mioara Roman suferă de Parkinson și se pare că starea ei s-a agravat în ultima perioadă. Invitată în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, Oana Roman a dezvăluit ce o neliniștește cu privire la starea de sănătate a mamei ei. 


„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește”, a mărturisit vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel