Mioara Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Oana Roman, primele declarații de la spital: „Din păcate, nu se simte bine”

Data publicării:

Mioara Roman a mers la spital însoțită de fiica ei cea mică. Fosta soție a lui Petre Roman se confruntă cu probleme de sănătate. 

Oana Roman a anunțat în urmă cu puțin timp că și-a dus mama la spital. Vedeta spune că Mioara Roman nu se simte deloc bine și că urmează să ăi fie efectuate mai multe analize, inclusiv un control neurologic. De asemenea, la spital urmează să ajungă și Catinca Roman, fiica cea mare a Mioarei Roman. 

 

”Am venit cu mama la spital, din păcate nu se simte bine, trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei. O să vină și sora mea ca să fie lângă mine ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut”, a spus Oana Roman pe InstaStory în urmă cu puțin timp.


 Mioara Roman a fost diagnosticată recent cu o formă agresivă de Parkinson și a fost internată în repetate rânduri într-un centru de recuperare pentru seniori. 


„Astăzi am venit iarăși cu mama care va mai sta o perioadă la tratament. Sunt și eu și sora mea și între timp aici au mai deschis diverse proceduri noi. Mama va mai sta câteva săptămâni aici pentru a mai face câteva tratamente care să o ajute cu problemele pe care le are. După cum vedeți, locul ăsta e absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare…”, spunea Oana Roman pe rețelele de socializare în urmă cu câteva zile.


 Catinca Roman, invitată în emisiunea Exclusiv VIP, a vorbit și ea despre boala mamei sale.

 

„Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă.

La azil face hidroterapie, kinetoterapie,  i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”,  a spus Catinca Român la Exclusiv VIP, de la Prima TV, în urmă cu două luni. 


În luna februarie, Mioara Roman a fost operată de urgență pentru a i se inlătura colecistul. La acea vreme, fiica sa Oana anunța cu îngrijorare problemele de sănătate prin care trecea mama sa. 


„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea Oana Roman la acea vreme.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel