Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman, îngrijorată din cauza mamei ei: M-am speriat foarte tare

Data publicării:
Oana Roman și Mioara Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Mioara Roman, sursa foto Instagram

Mioara Roman a avut nevoie din nou de îngrijirile medicilor. Fiicele ei s-au speriat teribil. 

Mioara Roman are mari probleme de sănătate în ultima perioadă și ajunge din ce în ce mai des pe mâinile medicilor. Fosta soție a lui Petre Roman se află internată într-un centru de îngrijire pentru seniori. Sâmbătă dimineață, Oana Roman a fost sunată de cei de la centru care i-au spus că mama ei a ajuns la spital. 


Vedeta se afla în vacanță în Egipt când a aflat că mama ei nu este deloc bine. Oana Roman spune că s-a speriat teribil, dar s-a simțit liniștită deoarece știa că mama ei este pe mâini bune. 


Mama Oanei Roman ar avea o infecție la rinichi. Cea care a ținut legătura cu medicii a fost chiar sora vedetei, Catinca. Cea care se afla în țară la acel moment. 


''Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă de la ce! M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă și nu am avut control asupra situației. Norocul a fost că nu era singură acasă, dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat.


Ei până să mă sune chemase deja Salvarea, îi luase glicemia, tensiunea etc. Pentru mine a fost foarte greu pentru că nu eram acasă. Cei de la Salvare au decis să o interneze pentru investigații. Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama, sora mea a ținut legătura doar telefonic cu dna doctor care se ocupă de mama'', a declarat Oana Roman pe contul său personal de socializare.


Mioara Roman se confruntă cu multe probleme de sănătate, iar în ultimele luni a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. Fiicele ei au decis că este mai bine să fie îngrijită într-un centru pentru seniori. 


Mioara Roman nu își mai poate mișca deloc o mână și are nevoie de asistență permanentă. 


„Am primit foarte multe mesaje după story-ul pe care l-am făcut cu mama. Mulți mi-ați spus că v-a venit să plângeți sau că v-ați emoționat și că e foarte emoționant cumva. Mi-aș dori să pot face o minune. Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate.


Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire. De monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele”, a spus Oana Roman, potrivit Fanatik.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel