Minodora, prima REACȚIE despre cel care va reprezenta România la Eurovision: Dacă s-a dorit să se meargă cu o piesă ritmată, da, e alegerea potrivită

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Minodora, instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Minodora, instagram

Minodora a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre finalistul Eurovision România.

Minodora și-a spus, în exclusivitate pentru Spectacola, părerea despre concurentul care o să reprezinte România, în finala Eurovision, la Torino.

"Excepțional, pozitiv, vesel, foarte tare", a spus Minodora pentru Spectacola.

"Ca piesă ritmată, e alegerea perfectă"

Întrebată dacă jurații au făcut alegerea cea bună, artista a declarat faptul că , dacă s-a dorit să fim reprezentați cu o piesă veselă, în marea finală, atunci e alegerea potrivită.

"Nu știu, dar mie-mi place. Nu știu ce concurenți mai sunt din celelalte țări dar, personal, mie-mi place. Ca piesă veselă, da, jurații au făcut alegerea perfectă. Dacă s-a dorit să se meargă cu o piesă ritmată, da, e alegerea potrivită", a continuat cântăreața.

Ce spune Randi, jurat Eurovision România 2022

Randi, unul dintre jurații Eurovision al etapei naționale, a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre WRS, cel care va reprezenta România la Torino.

"L-am ales pe el pentru că am considerat că are un pachet care o să ne ajute să luăm puncte de la public în finală, l-am ales pe el, de asemenea, pentru că aveam alți favoriți, dar din păcate emoțiile i-au trădat, au cântat ușor peste ton, sub ton și nu am putut să le mai dăm notă maximă lor, iar el și-a îmbunătățit show-ul și performanța considerabil de la semifinală, la finală. Pur și simplu a acaparat scena, a cucerit publicul și ne-am gândit că dacă a făcut asta aici, poate să o facă și acolo și piesa e foarte catchy", a declarat Randi, pentru Spectacola.

Declarațiile lui Andrei Ionuţ Ursu - WRS

Andrei Ionuț este al doilea concurent participant la Eurovision, din partea casei de muzică Global Records. Prima a fost Roxen.

„Mulţumesc publicului pentru că m-au votat într-un număr atât de mare şi juriului pentru că s-a lăsat convins de momentul meu. Am muncit foarte mult în aceste săptămâni, însă această seară, pentru mine, este cireaşa de pe tort, pentru ultimii ani pe care i-am petrecut pe scenă. Mulţumesc echipei TVR pentru profesionalism, familiei mele Global Records şi prietenilor care au fost, astăzi, alături de mine”, a declarat Andrei Ionuț Ursu, notează paginademedia.ro.

Scandal la Eurovision

Piesa interpretată de Minodora, alături de Diana Bucşa şi Claudia Pavel, pe scena de la Eurovision, compusă de Costi Ioniță a stârnit numeroase controverse, după ce oamenii au observat că seamănă cu o piesă veche scrisă de compozitor.

Regulamentul concursului spune că orice piesă înscrisă în concurs trebuie să fie lansate după 1 septembrie 2021.

Primele declarații ale Minodorei, după scandal 

„Nu mai e nimeni patriot în România! Este deranjant că România e în doliu după maneaua-rock și tot România blamează maneaua lui Costi și Minodora! Piesa noastră nu e manea că nu-ți vine să dai din c.. la propriu. Are un ritm, nu e de buriceală!

Cum a fost cu E an na, mai puțin dinozaurul adus pe scenă care a fost un kitsch după părerea mea! Nu au mers mai departe pentru că așa a considerat juriul și a considerat foarte bine! Le-a plăcut mai mult mesajul nostru cu România! Au spus oamenii ce nu le-a convenit! Păi Ozana e un nume, Romcescu la fel!”, a mai solista pentru Click.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel