Minodora, în doliu. Mama artistei s-a stins din viață: „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Data actualizării: | Data publicării:
Minodora și mama ei, Captură foto Vorbește Lumea, Pro Tv
Descriere foto: Minodora și mama ei, Captură foto Vorbește Lumea, Pro Tv

Minodora este devastată de durere, după ce mama sa s-a stins din viață.

Minodora trece prin momente dureroase, după ce mama sa s-a stins din viață. Artista a mărturisit că cea care i-a dat viață era bolnavă de diabet și ajunsese chiar să facă insulină. În urmă cu ceva timp, artista a povestit că mama sa a fost la un pas de moarte, iar medicii îi mai dădeau doar 2% șanse de supraviețuire. Artista crede că e un miracol faptul că mama sa a fost salvată. 

Aceasta a povestit că starea mamei sale a debutat cu o semipareză, care, pe fondul căreia s-au declanșat mai multe probleme de sănătate.  Femeia se afla la țară, în momentul în care a început să se simtă rău. Familia a dus-o imediat la spital, însă, după trei zile, starea ei continua să se deterioreze, astfel că au mutat-o la alt spital. 
Mama artistei a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe, care a durat 6 ore. Diagnosticul medicilor a fost infarct la stomac. Ulterior, starea ei s-a deteriorat și a făcut și septicemie. Potrivit artistei, problema ar fi fost faptul că medicii nu i-au descoperit diagnosticul la timp. 

„A făcut o semipareză pe partea stângă. Era la țară cu tata și i s-a făcut rău. După care a acuzat o durere foarte mare la stomac. Eu eram la București..

Avea gura așa, într-o parte.. Tata m-a sunat, am chemat Salvarea. A fost internată 3 zile, și acolo nu s-a întâmplat nimic, nu i-au depistat diagnosticul. Ea acuza în continuare dureri foarte mari de stomac.

După trei zile am stabilit să o ducem la Timișoara de urgență, unde a intrat direct în operație”,  a declarat Minodora, în urmă cu o săptămână, în emisiunea de la PRO TV.

Mama Minodorei s-a stins din viață

Artista a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că mama sa s-a stins din viața, în urmă cu o lună. Aceasta a preferat să nu facă public acest lucru, deoarece pierderea mamei sale a devastat-o.

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat”, a povestit artista la emisiunea Teo Show.

Minodora a povestit că totul s-a întâmplat pe data de 12 august. Aceasta a aflat cumplita vestecând era pe scenă și cânta.

„Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam. Ea mi-a spus întotdeauna: <<Minodora, tu trebuie să-ți faci meseria. Chiar și în momentul în care nu mai sunt, faci ce trebuie făcut și dacă imediat după ai de cântat, te duci și cânți, să nu aud că nu mergi să cânți!>>”, a adăugat cântăreața.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel