Minodora își amintește despre începutul relației cu soțul ei: Era cam netuns

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Minodora a povestit despre începutul relației cu soțul ei și despre cum s-au cunoscut cei doi.

Minodora este împreună cu soțul ei, Liviu, de 18 ani. Artista era pe vremea aceea implicată în altă relație, cu Cătălin Arabu și l-a cunoscut pe cel ce urma să îi schimbe viața complet la studio.

„La studio l-am cunoscut. Eram pe finalul relației cu Cătălin. I-am propus producătorului meu să lucrez un album cu Liviu. Patronul lui Liviu, actualul meu soț, avea casă de producție la Timișoara. Ne-am dus să lucrăm un album și după un album l-am luat să îmi lucreze toată viața.”, a povestit artista, potrivit spynews.

Minodora și-a dat seamă că Liviu nu este într-o relație

Dacă la început, Minodora spune că Liviu nu i-a atras atenția ca bărbat, ci doar ca artist, spre sfârșitul albumului apăreau și primele semne care să o determine pe cântăreață să înceapă să se îndrăgostească de el. Mai mult, Minodora era chiar sigură de faptul că acesta nu este într-o relație, dându-l de gol un indiciu.

„Aveam apartament la Reșița și stăteam cu Cătălin acolo. Ne-am hotărât să stăm la Reșița cât timp lucrăm albumul. La piesa numărul 8 a albumului l-am sesizat pe Liviu ca bărbat. Mi-am dat seama că era singur că era cam netuns. L-am observat de la începutul unei piese lente și l-am observat datorită degetelor”, a adăugat ea.

"Cătălin îl iubea pe Liviu"

Minodora spune că s-a îndrăgostit pe loc de aspectul frumos, dar în special de zâmbetul pe care îl are actualul ei soț. Din ziua aceea, artista a știut că între cei doi va fi mai mult decât o colaborare muzicală.

„Cătălin era plecat să bea o cafea un prieten. Cătălin îl iubea pe Liviu. Piesa avea un început cu pianul, iar Liviu e pianist. Lumina era difuză în studio. Eu, Liviu și pianul. Îți dau cuvântul meu că de la degetele acelea pe pian, eu am ridicat privirea spre mână în sus și spre față, să văd eu cine este băiatul ăsta. Eu nu îl observasem pe Liviu până atunci ca bărbat, pentru că nu m-a interesat. Am văzut un profil frumos, un zâmbet frumos. Din momentul ăla a fost gata! Punct ochit, punct lovit! Cu mine nu te joci.”, a mai dezvăluit vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel