Minodora, despre DRAMA trăită de Paște: Nu-mi arde de nimic. E iar grav

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Minodora, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Minodora, Facebook

Minodora trece printr-o încercare foarte grea, chiar înainte de Paște.

Minodora trăiește o adevărată dramă, înainte de Paște. Mama artistei este internată în spital de aproape trei săptămâni și se află într-o stare gravă. Dacă, de obicei, această sărbătoare trebuia să fie un motiv de fericire, anul acesta cântăreața spune că nu este în stare să facă nimic și va sta doar la spitalul în care îi este internat părintele.

„Mama e internată în spital, așteptăm să se facă bine. A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav, iar recuperarea e foarte grea și de durată, din ce observăm. Sunt deja 18 zile de când este internată. Sunt la Timișoara, împreună cu sora mea și zi de zi așteptăm.

Nu văd nimic altceva în fața ochilor, nu-mi arde de nimic. Nu am mai luat spectacole, am însă mâine unul, nu l-am anulat și va trebui să merg să cânt, deși sunt într-o stare nu prea grozavă.”, a declarat Minodora potrivit playtech.

Mama sa a susținut-o să se lanseze în carieră

Artista povestește cu nostalgie cum mama sa a susținut-o la fiecare pas, înainte de a deveni celebră. Chiar dacă nu avea o situație financiară bună, aceasta se chinuia din răsputeri să o ajute pe Minodora să plece să cânte la diverse spectacole. Mai mult, tot de la ea, vedeta a învățat cele mai importante principii de viață.

„Plângeam amândouă. Mica se zbătea. Ea nu avea de unde să dea. Mama împrumuta bani ca eu să pot merge la spectacole. Îmi lua costumații de la un prieten care avea magazin second-hand.

Mâncam doar eu un sendviș. S-a zbătut mult pentru mine. M-am chinuit de la 14 ani să mă lansez. Mama m-a ambiționat mereu, și pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Chiar dacă eram mai sărăcuțe, nu am permis nimănui să ne trateze de sus”, a mai spus artista.

Minodora este foarte mândră de fiul ei

„Băiatul are această pasiune de la tatăl său, studiază la Dinu Lipatti. A avut concert înainte de vacanță. Simt cea mai mare fericire, el este puterea mea de a merge mai departe. Studiază de la cinci ani. Nu a fost de acord să-i vând pianul, s-a pus pe studiu serios.”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel