Minodora a slăbit 40 de kilograme. Artista s-a fotografiat într-o ipostază incendiară /FOTO

Data publicării:

Minodora a dat jos multe kilograme în ultimii ani și a ajuns de nerecunoscut. Artista spune că are mare grijă de aspectul ei, dar nu vrea să mai slăbească.

Minodora este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta se bucură de un succes imens pe plan muzical, iar vocea ei a cucerit generații întregi. Chiar dacă era la fel de apreciată și iubită, chiar și atunci când cântărea 100 de kilograme, Minodora și-a dorit tare mult o schimbare și prin multă ambiție și muncă a reușit să dea jos 40 de kilograme. 


În prezent, cântăreața are 60 de kilograme și spune că nu își dorește să mai slăbească. Este mulțumită de felul cum arată și nu ezită să poarte ținute provocatoare. Recent, artista s-a fotografiat într-o salopetă mulată, care i-a pus în evidență corpul de zeiță. 


Mă opresc la 60 de kilograme. Pentru față folosesc un întreg tratament: peeling-uri pentru față, cremă de zi, cremă de noapte și cremă de ochi. Am un întreg ritual. Și pentru piele am la fel, creme speciale pentru corp”, a spus Minodora pentru impact.ro.


 

Minodora nu are operații estetice, dar spune că nu nici nu este împotriva lor. Artista este de părere că acestea ar trebui făcute într-un mod mai discret și nu ar trebui să schimbe total fizionomia unei femei. 


Sunt de acord cu ele, însă ar trebui să fie făcute cu bun simț. Sunt de acord cu fetele care nu au fost înzestrate la nivelul buzelor și care apelează la o chestie care le îmbunătățește aspectul. Este clar că te duci și îți pui acid pentru a arăta frumos dacă ai două linii.

Operațiile la față nu ar trebui să îți schimbe chipul, buza de sus nu ar trebui să depășească nasul”, a mai spus artista.


Minodora a dezvăluit secretul siluetei perfecte: „Omul gras întotdeauna ciugulește. Vorbesc din proprie experiență”


Silueta pe care o are acum vine și cu o serie de sacrificii, iar vedeta s-a adaptat doului stil de viață. Ea spune că secretul unei talii subțiri este renunțarea la „ciugulit”


„Omul gras întotdeauna ciugulește. Vorbesc din proprie experiență. Chiar dacă nu ai poftă de mâncare, bagi în gură! Este o dependență, ceea ce nu este ok.

Atât timp cât nu mai am poftă de mâncare sau nu îmi mai este atât de foame, am renunțat la deprinderea de a mânca”, a mărturisit Minodora pentru WOWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel