Minodora a dezvăluit secretul siluetei sale după ce a slăbit 30 de kilograme

Data publicării:
Sursa foto: Minodora, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Minodora, Facebook

Minodora a uimit publicul cu o transformare fizică spectaculoasă. După ce a slăbit 30 de kilograme, artista reușește să se mențină în formă printr-o alimentație echilibrată și sport regulat.

În 2017, Minodora a pornit un proces de slăbire ambițios. A optat pentru o operație de micșorare a stomacului și a urmat o dietă riguroasă. Totuși, pierderea prematură a mamei sale în 2022 a afectat-o profund, ducând la o creștere semnificativă în greutate.

Refuzând să se lase descurajată, Minodora a dat din nou dovadă de ambiție. A reușit să slăbească 30 de kilograme în doar câteva luni, ajungând la o greutate de 68 de kilograme. Secretul succesului ei constă în alimentația echilibrată și în practicarea regulată a sportului.

Minodora nu se privează de nicio plăcere culinară, dar consumă totul cu moderație. "Mănânc absolut orice, dar în cantități mici. Niciodată nu mănânc până mi se umflă stomacul. Nu mai am senzația asta de de preaplin de mulți ani de zile. Nu mă culc niciodată mâncată. Mănânc cu 4-5 ore înainte de culcare", a declarat artista.

Pe lângă alimentația echilibrată, Minodora pune accent pe practicarea regulată a sportului. "Fac și sport, fac bandă. Cu niște greutăți la mână de câte 2 kg, îmi pun și la picioare, și am și o bandă care se ridică așa ca și cum ai merge pe munte, e cu înclinație. O dau la înclinație 15. Ce e foarte mișto e că o am în fața televizorului și îmi pun acolo un concert, un film, și nici nu-mi dau seama când trece timpul. Măcar 45 de minute fac de mers mai rapid. Eu nu sunt cu alergatul, însă mă ajută treaba asta pentru tonifiere. Mai fac abdomene, îmi place să fac, fac 50 de abdomene, 100", a dezvăluit Minodora.

După slăbire, Minodora a dorit să obțină o siluetă impecabilă. A apelat la medicul estetician pentru a beneficia de o operație de abdominoplastie și una de ridicare de sâni. Ulterior, a revenit la medic pentru un lifting la gât și la gușă.

Deși operațiile nu au fost dureroase, recuperarea a fost dificilă, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Minodora a mărturisit că a intrat în depresie timp de două zile din cele 10 de recuperare. "Am stat doar o zi internată în spital, după care am plecat acasă, dar greu... La un moment dat am intrat și în depresie vreo două zile, din astea 10 de recuperare, a fost greu. Nu au fost dureri, că totul e amorțit, doar usturime așa, că te ustură. Nu poți să dormi decât pe spate, nu au existat dureri, ci disconfort", a explicat artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel