Minodora a ajuns pe masa de operație din cauza problemelor de sănătate. Cum se simte acum artista

Data publicării:
Minodora, sursa instagram
Descriere foto: Minodora, sursa instagram

Minodora a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de sănătate. Artista a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Minodora este foarte apreciată de public atât pentru vocea ei, cât și pentru curajul de a face numeroase schimbări în viața ei. De-a lungul timpului, artista a avut parte de transformări radicale, reușind să scape de kilogramele în plus. Cu toate astea, problemele de sănătate nu au ocolit-o pe Minodora, care a ajuns chiar și pe mâinile medicilor.

Minodora a ajuns pe masa de operație!

Deși mulți au crezut că aceasta a trecut pragul medicului pentru o nouă operație la stomac sau o intervenție estetică, iată că lucrurile nu au stat deloc așa. Încă din trecut, artista a dezvoltat mai multe probleme digestive, motiv pentru care doar o operație la colon a fost scăparea ei de această problemă.

La scurt timp după intervenția chirurgicală, Minodora a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, acolo unde le-a spus fanilor cum se simte.

„Iubiților, mulțumesc din suflet pentru grijă! Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă, este totul ok, nu este ușor însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a scris Minodora pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel