Minodora a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce a pățit faimoasa cântăreață

Data publicării:
Minodora, sursa foto Facebook
Descriere foto: Minodora, sursa foto Facebook

Chiar la scurt timp după ce a anunțat că a fost operată de colon, Minodora a ajuns din nou la spital. Care este starea vedetei?

La începutul anului, Minodora îi anunța cu tristețe pe fanii ei că a suferit o intervenție chirurgicală la colan din cauza unor probleme de sănătate. Chiar dacă operația este una dificilă, artista a reușit să treacă cu bine. Doar că Minodora nu și-a revenit complet, artista se simte moleșită, obosită și nu are nici chef să cânte, a mărturisit. 


„Iubiților, mulțumesc din suflet pentru grijă! Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă, este totul ok, nu este ușor însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a scris Minodora pe Facebook, după operație.


La doar o lună de la operație, Minodora a ajuns și pe mâna medicilor stomatologi, deoarece, afirmă ea, nu poate deschide gura cum trebuie pentru a cânta. 


„Am de imprimat două piese minunate. Dar nu pot să cânt, nu-mi arde. Am mai fost și la dentist, mi-a dat niște injecții sus, de mi-a făcut niște lucruri. Parcă mi s-a oprit gura, nu mai pot să casc gura să cânt, nu mai îmi arde. O fi oare cu retrogradul ăsta?”, a povestit artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel