Ministrul Bogdan Gheorghiu: Lucrăm la un set de norme privind organizarea de evenimente

Data actualizării: | Data publicării:
Bogdan Gheorghiu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Bogdan Gheorghiu, sursa foto Facebook

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a declarat că se lucrează la un set de norme care să ofere ''predictibilitate'' cu privire la organizarea marilor evenimente, astfel încât acestea să nu mai fie complet oprite.

"În acest moment, Ministerul Culturii lucrează la un set de norme pe care le va înainta sub formă de propunere către CNSU. (...) Pe componenta evenimente, şi domnul premier şi-a exprimat dorinţa de a găsi soluţii pentru a nu mai exista întreruperi totale, ci înăspriri de norme, în funcţie de cum evoluează situaţia epidemiologică. Eu cred că, în raport şi cu avansarea campaniei de vaccinare, (...) să putem implementa acest set de norme care să ofere predictibilitate", a afirmat ministrul Culturii.

El a explicat că problema principală este "predictibilitatea", iar setul de norme la care se lucrează este menit să o rezolve, notează Agerpres. 

"În acest moment, predictibilitatea este problema numărul unu pentru că nimeni nu ştie în ce măsură se poate implica în angajarea unor costuri pentru a-şi organiza evenimentul şi pentru a-şi face planurile financiare şi organizatorice. De aceea, vom propune implementarea unui set de norme care să ofere predictibilitate şi acest set de norme să evite închiderea totală a evenimentelor", a mai declarat ministrul Bogdan Gheorghiu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel