Minerva a fost supusă unei operații extrem de dificilă. Cum se simte acum celebrul astrolog: „Sunt iar internată!”

Data publicării:
Minerva, captură video Youtube
Descriere foto: Minerva, captură video Youtube

Minerva, celebrul astrolog, a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale. 

Cunoscutul astrolog Gabriela Dima, în vârstă de 65 de ani, a fost supusă unei intervenții chirurgicale, înainte de Paști. Mai exact, Minerva a suferit o operație la șold într-o clinică din Arad. Acum, astrologul a dezvăluit care este starea sa de sănătate.

Minerva a fost supusă unei operații extrem de dificilă

La câteva săptămâni după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale extrem de dificilă, Minerva a dezvăluit care este starea sa de sănătate. Astrologul a mărturisit că recuperare este foarte grea, iar acum este din nou internată în spital. 

„Mă aflu iar internată, de data asta, la Oradea, pentru a urma un program special de recuperare. Nu e simplu, dar sunt bucuroasă, fiindcă medicii îmi spun că am atins un grad de flexare a piciorului încurajator. La aproape cinci săptămâni de la operație! Iar asta, desigur, îmi dă și mie un moral bun!”, a precizat ea, pentru Playtech Știri.

Astrologul a mărturisit că face kinetoterapie, lucru care o ajută foarte mult.

„Kinoterapia mă ajută foarte mult și pot spune că sunt bine. Eu am fost mereu optimistă în viață și așa îmi doresc să rămân, până la capăt!”, a mai spus Minerva.

„Voi putea face exerciții speciale și în bazin”

Astrologul a precizat că va fi nevoie de mult timp pentru recuperare, însă este foarte optimistă și știe că peste câteva luni va putea să meargă și la bazin și să facă exerciții mai speciale, pentru a se recupera complet.

„Cel mai probabil, și la toamnă, în octombrie, voi reveni tot aici pentru recuperare. E cel mai bine așa! Mai ales că atunci voi putea face exerciții speciale și în bazin. Din cauza operației recente nu pot apela încă la ele”.

Problemele celebrului astrolog au pornit de la un accident

Minerva a povestit de unde au început problemele de sănătate, care au dus-o pe masa de operație.

„Totul a plecat de la o poveste mult mai veche, din vremea studenţiei. Atunci, am căzut, dintr-o întâmplare nefericită, dar nu am dat decenii bune nicio atenţie acelui incident. Deşi, o vreme, m-a durut! Şi am dus-o, pe picioare, cum se spune! Până într-o zi când un medic foarte bun mi-a depistat o frumuseţe de coxartroză, care m-a forţat să mă operez, în cele din urmă”, afirma ea la mijlocul lunii aprilie.

Încă o lună, cel mai probabil, voi rămâne la recuperare. Apoi, în jurul datei de 1 iulie, voi reveni și la serviciu. Adică, mă voi întoarce la București. Sper să fiu la fel de puternică, ca mai înainte!”, a mai declarat Minerva, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Horoscop 2023, cu Minerva. ZODIILE care vor avea mari probleme financiare: „Pentru ei ar putea fi dificil. Ambițiile sunt mari și pot cheltui mai mult decât au”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel