Milla Jovovich a împlinit 45 de ani. Cum arată acum actrița care a făcut furori în „Al cincilea element”

Data publicării:

Actrița Milla Jovovich împlinește astăzi 45 de ani. 

S-a născut pe 17 decembrie 1975, la Kiev, în Ucraina. Tatăl ei era medic, din Muntenegru, iar mama sa actriță, din Rusia. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich)

Când Milla avea cinci ani, familia a decis să se mute în Londra, apoi în Los Angeles, SUA, acolo unde asrtista avea să cunoască celebritatea. 

 

Și-a început cariera de model la 11 ani, colaborând cu branduri uriașe, precum,  L'Oreal, Christian Dior, Versace și Donna Karan. La 13 ani își face debutul în cinematografie, cu filmul ”Two Moon Junction”. 


Au urmat apoi mai multe roluri, însă rolul care a propulsat-o în tabăra celor mai râvnite actrițe a fost  ”Laguna Albastră”. A bifat apoi și alte producții celebre, cum ar fi „Al cincilea Element”, „Resident Evil”, ”Ioana d’Arc”, „Hellboy”, . 


Tot platourile de filmare i-au scris și destinul amoros. La filmări l-a cunoscut pe regizorul Paul W.S. Anderson, care a devenit tatăl celor trei copii ai săi.  Cei doi s-au căsătorit în 2009 și au împreună trei fete:  Ever Gabo (13 ani), Dashiel Edan (5 ani) și Osian (10 luni). 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ever Gabo Anderson (@evergaboanderson)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel