Miley Cyrus, mesaje ascunse în videoclipul piesei "Flowers". Liam Hemsworth ar fi înșelat-o cu Jennifer Lawrence. Detaliul „scăpat” de artistă

Data actualizării: | Data publicării:

Miley Cyrus dă de înțeles că Liam Hemsworth a înșelat-o cu Jennifer Lawrence - care a recunoscut că l-a sărutat pe fostul soț al actriței, sunt teoriile lansate de fanii cântăreței.

Noul videoclip al lui Miley Cyrus pentru single-ul "Flowers" face deja furori în mediul online. Piesa, ale cărui versuri sunt un răspuns la melodia lui Bruno Mars „When I was your man”, pe care Liam Hemsworth, fostul ei soț, i-a dedicat-o artistei, scot la iveală și alte detalii ale căsniciei celor doi. Mai mult, clipul artistei ar avea mesaje subtile pentru acesta și ar scoate la iveală secrete dureroase ale fostului cuplu.

Cele mai multe speculații în jurul noii melodii a lui Cyrus au legătură cu fostul ei soț, Liam Hemsworth, cu care cântăreața a fost împreună timp de aproape un deceniu.

Au apărut unele zvonuri, potrivit cărora, locația în care Miley Cyrus a filmat videoclipul ar fi aceeași casă în care Hemsworth ar fi înșelat-o cu 14 femei în timpul relației lor. 

Acum, este posibil ca fanii să fi descoperit un alt indiciu despre relația dintre Hemsworth și Cyrus, iar acesta o implică pe Jennifer Lawrence.


Liam Hemsworth a înșelat-o pe Miley Cyrus cu Jennifer Lawrence?

Deși nimic nu a fost confirmat, zvonul a continuat să circule pe rețelele de socializare.

Totul a început după ce mai mulți utilizatori TikTok au subliniat semnificația rochiei vintage aurii YSL pe care Miley Cyrus a purtat-o în videoclipul 'Flowers'


Potrivit fanilor, Cyrus a făcut o aluzie subtilă la rochia Prabal Gurung aurie similară pe care colega lui Hemsworth din 'The Hunger Games', Jennifer Lawrence, a purtat-o la premiera filmului, făcând probabil aluzie la o poveste de dragoste care ar fi avut loc între cei doi.

@c3l3bs21 #mileycyrus #cheater #jenniferlawrence #fy ♬ Flowers - Miley Cyrus


Este cu atât mai scandalos cu cât Cyrus și Hemsworth erau încă împreună în timpul premierei filmului 'The Hunger Games'. Cei doi s-au despărțit abia în septembrie 2013.

Fanii au observat, de asemenea, că Cyrus nu numai că a purtat o rochie aurie similară cu cea a lui Lawrence, dar cântăreața  a purtat și aceeași coafură, punând astfel și mai multe paie pe foc.

Jennifer Lawrence a recunoscut anterior că l-a sărutat pe Liam Hemsworth în afara platoului de filmare.

Zvonurile potrivit cărora Lawrence și Hemsworth s-au cuplat în timpul filmărilor pentru 'The Hunger Games' datează din 2015.


În timpul unei apariții din decembrie 2015 la emisiunea "Watch Happens Live!" cu Andy Cohen, Lawrence a jucat un joc revelator de "Plead the Fifth".

În timp ce juca jocul, Cohen a întrebat-o pe Lawrence dacă l-a sărutat vreodată pe Hemsworth "când camerele nu filmau".

"Liam și cu mine am crescut împreună", a răspuns Lawrence cu un zâmbet. "Liam este foarte sexy".


Actrița l-a întrebat apoi pe Cohen: "Ce ai fi făcut?". Cohen a răspuns: "Aș spune că da", ceea ce a determinat-o pe Lawrence să mărturisească că "da", l-a sărutat pe Hemsworth în afara ecranului.

"Adică, îl aleg oricând pe Gale în locul lui Peeta", a glumit Cohen. "Am făcut-o, la un moment dat", a răspuns Lawrence râzând.

La momentul interviului, Cyrus și Hemsworth nu mai erau împreună, deși Lawrence nu a precizat când a avut loc efectiv sărutul.


Sora lui Miley Cyrus a vorbit despre zvonurile legate de Hemsworth


Sora mai mare a lui Miley Cyrus, Brandi, a abordat recent zvonurile privind faptul că noua melodie și noul videoclip al lui Miley ar avea indicii despre relația ei cu Hemsworth.


În timpul unui episod din podcastul lui Brandi Cyrus și Wells Adams, "Your Favorite Thing", Brandi a vorbit despre melodie și a recunoscut că nu era sigură că zvonurile erau false.

@unholyloz the way she didnt deny them LMAO???? keep streaming the song y’all ???? #mileycyrus #flowers #brandicyrus #rumours #liamhemsworth #fyp #viral #funny ♬ Flowers - Miley Cyrus


"Este amuzant pentru că melodia a apărut chiar de ziua de naștere a lui [Liam Hemsworth], a fost intenționat? Nu știu, nu pot spune", a dezvăluit Brandi.


Ea i-a lăudat pe fanii lui Cyrus de pe rețelele de socializare și în special de pe TikTok pentru că "au creat narațiune după narațiune", numind teoriile lor "amuzante".

"O face pe Miley să pară un geniu absolut".

Când a fost întrebată dacă vreuna dintre teorii era adevărată, Brandi a spus: "Nu sunt aici să spun". 


Cu toate acestea, în 2019, Cyrus a abordat acuzațiile potrivit cărora și-ar fi înșelat fostul soț, sugerând că ambele părți au fost fidele: "Pot să recunosc multe lucruri, dar refuz să recunosc că mariajul meu s-a încheiat din cauza înfidelității".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel