”M-a urmărit un OZN!” Miley Cyrus, declarație șocantă

Data actualizării: | Data publicării:
Miley Cyrus, instagram
Descriere foto: Miley Cyrus, instagram

Miley Cyrus a avut parte de cea mai terifiantă experiență în timp ce se afla la o plimbare prin California. Artista a vorbit despre peripeția care a marcat-o.

 Cântăreața Miley Cyrus, în vârstă de 27 de ani, crede că a fost „urmărită” de extratereștrii care călăreau un „plug de zăpadă galbenă zburătoare”, în timp ce se afla la o plimbare alături de prietenul ei: „Conduceam prin San Bernardino împreună cu prietenul meu și am fost urmăriți de un fel de OZN. Sunt destul de sigură de ceea ce am văzut. Cel mai bun mod de a-l descrie este o deszăpezitoare zburătoare. Avea un plug mare în fața lui, era galben și strălucea. Am văzut-o zburând și a văzut-o și prietenul meu. Pe drum erau alte câteva mașini și, de asemenea, s-au oprit să se uite, așa că cred că ceea ce am văzut a fost real”, a spus Miley Cyrus.

Miley Cyrus a spus că experiența a fost atât de șocantă încât a lăsat-o în imposibilitatea de a „privi cerul” zile întregi, pentru că se temea că extraterestrii s-ar putea întoarce.

Vorbind cu Rick Owens pentru revista Interview, ea a spus: „De fapt, nu m-am simțit deloc amenințată, dar am văzut o ființă așezată în fața obiectului zburător. S-a uitat la mine și am făcut contact vizual și cred că asta m-a zguduit cu adevărat, uitându-mă în ochii a ceva pe care nu-l puteam înfășura cu capul”.

Cu toate acestea, înainte de vizita ei paranormală, cântăreața a recunoscut că tocmai ce cumpărase ceară de buruieni de la un tip aflat într-o dubă în fața unui magazin de tacamuri.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel