Miley Cyrus, devastată de durere. Artista și-a pierdut cea mai dragă ființă: "Îngerul meu"

Data actualizării: | Data publicării:
Miley Cyrus, instagram
Descriere foto: Miley Cyrus, instagram

Miley Cyrus trece prin cele mai grele momente, după ce una dintre cele mai dragi ființe din viața ei a murit.

Miley Cyrus, în vârstă de 28 de ani, plânge pierderea câinelui ei, Mary Jane. Pitbull-ul de 10 ani s-a stins din viață, după ce s-a luptat cu cancerul de mai bine de un an: „Oricine mă cunoaște, știe că cel mai bun prieten al meu din întreaga lume este un mix de pitbull salvat, pe nume Mary Jane”, și-a început Miley mesajul emoționant adus prietenei sale blănoase.

Artista a continuat să detalieze problemele de sănătate ale lui Mary Jane. „MJ a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu peste un an…. și de atunci mai multe tipuri și tumori ”, a explicat ea. „Mi s-a spus că va fi o perioadă nesigură de timp până când ea va dispărea. Am fost sfătuiți să petrecem fiecare secundă alături de ea... ceea ce nu era ceva nou. Am fost de 10 ani împreună ”, a adăugat ea. Miley a adoptat inițial adorabilul câine alb-negru alături de fostul soț Liam Hemsworth în 2012.

Miley a împărtășit, de asemenea, pe rețelele de socializare un mesaj puternic despre dragoste și pierdere. „În viață este ușor să iei lucrurile de la sine. Să lași să treacă mici minuni fără momente de recunoștință. Să fii uitată când razele cerului strălucesc asupra ta. Dar când a venit vorba despre ÎNGERUL meu, Mary Jane ... nu am uitat niciodată cadoul care mi-a fost făcut. Era un câine cu aripi”, a spus Miley Cyrus.

 Vedeta a avut o legătură deosebit de specială cu Mary Jane: „De data aceasta a fost datoria mea să îi returnez toate favorurile și să o țin confortabilă, fericită și fără dureri cât mai mult timp posibil ... Ea a făcut întotdeauna puternică pentru mine. Pe ea nu o mai doare, dar pe mine da. Asta este iubirea.” a mai spus Miley Cyrus.

Artista a scris chiar și o melodie pentru cățelușa ei, numită „Mary Jane”. Tânăra de 28 de ani a repostat melodia împreună cu un montaj video dedicat câinelui ei „înger”: „Mary Jane a trecut cu har, demnitate, pace și putere. Ea a trăit după regula de aur a bunătății și compasiunii față de toți. Era puternică când trebuia să fie, dar niciodată pentru  mult timp. Nu și-ar lăsa niciodată sufletul să se închidă(...) Dacă am fi cu toții la fel Mary Jane ”, a concluzionat Miley.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel