Miley Cyrus a rupt tăcerea. Care a fost adevăratul motiv al divorțului de Liam Hemsworth

Data actualizării: | Data publicării:
Miley Cyrus, instagram
Descriere foto: Miley Cyrus, instagram

Miley Cyrus a făcut confesiuni despre fostul soț. Deși s-au despărțit, artista și-a exprimat sentimentele pe care i le mai poartă acestuia, dar și care a fost adevăratul motiv al separării lor.

Miley Cyrus a dezvăluit că încă îl iubește pe fostul soț, Liam Hemsworth și că o va face mereu. Ea a dezvăluit de ce s-au căsătorit brusc și ce lucruri dramatice au întâmpinat câteva luni mai târziu când au și divorțat.

Miley Cyrus spune că pierderile masive pe care le-a suferit atunci cu locuința ei din Malibu, au dus în cele din urmă și la despărțirea cuplului. Cântăreața în vârstă de 28 de ani i-a explicat lui Howard Stern în emisiunea sa de la radio SiriusXM, din 2 decembrie, că pierderea literală a tuturor, în afară de Liam, de 30 de ani, i-a provocat atât de multe traume. Drept urmare, s-au grăbit să se căsătorească: „Am fost împreună de la 16 ani”, a explicat Miley despre Liam, când s-au îndrăgostit în timp ce filmau povestea de dragoste din 2010 The Last Song. „Casa noastră a ars. Fusesem  logodiți - nu știu dacă am crezut vreodată că ne vom căsători de fapt ”.

„Dar când ne-am pierdut casa din Malibu -  dacă îmi asculți vocea înainte și după declanșare, sunt foarte diferite, astfel încât trauma mi-a afectat cu adevărat vocea. Și de fapt mă aflam în Africa de Sud, așa că nu puteam să vin acasă.”, a dezvăluit ea. Liam a salvat eroic numeroasele animale de companie ale cuplului, în timp casa se afla în flăcări, scoțându-i în siguranță de pe proprietate.

 "Am avut atât de multe și totul a dispărut, fiecare melodie pe care am scris-o vreodată se afla în acea casă", a adăugat ea. „Fiecare fotografie a mea pe care mi-o dăduseră părinții mei, toate scenariile mele, am pierdut totul„,  și-a amintit cântăreața.

 În schimb, s-a ținut strâns de singurul lucru care îi rămăsese, și acesta era Liam. Perechea și-a surprins fanii când s-au căsătorit, chiar înainte de Crăciun după incendiu, în ciuda faptului că viața lor din Malibu era în ruină.

 

„Tocmai m-am agățat de ceea ce îmi rămăsese din acea casă. Eram eu și el. Și chiar îl iubesc și l-am iubit foarte, foarte, foarte mult și încă o fac, mereu o voi face ”, a mărturisit Miley. Căsătoria cuplului s-a destrămat foarte repede, întrucât, până în vara anului 2019, erau în vacanță în diferite părți ale lumii. Miley a ajuns să fie fotografiată în Lacul Como, Italia. Tot atunci, reprezentantul ei a anunțat separarea lui Miley de Liam și mai puțin de două săptămâni mai târziu, el a depus cererea de divorț.

În cele din urmă, „a fost prea mult conflict .... Când vin acasă, vreau să fiu ancorată de cineva”, i-a spus ea lui Howard. „Nu mă apuc de dramă sau de luptă”. La mai puțin de două luni după ce a fost fotografiată prima dată cu Kaitlynn, Miley a început o relație de 10 luni cu c Cody Simpson. Niciunul dintre ei nu s-a întors pentru a-și reconstrui proprietatea din Malibu, deoarece Miley locuiește acum în Hidden Hills, CA, în timp ce Liam și-a cumpărat o casă în Byron Bay.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel