Miley Cyrus, apariție spectaculoasă la Premiile Grammy 2024. Artista a venit într-o rochie făcută doar din ace de siguranță din aur / VIDEO

Data publicării:
Captură video: X/@MileyOnStats
Descriere foto: Captură video: X/@MileyOnStats

Starul pop Miley Cyrus a uimit duminică audiența de la Premiile Grammy 2024, purtând pe covorul roșu o rochie făcută din 14.000 de ace de siguranță din aur.

Cu o coafură în stilul lui Farrah Fawcett, artista, care a câștigat primele premii Grammy din carieră, a îmbrăcat rochia creată de Maison Margiela, despre care casa de modă a spus a necesitat „675 de ore de muncă meticuloasă”.

Rochia metalică, asemănătoare unei plase, are un model care se poate înscrie în stilul anilor 1920, dar, în același timp, amintește de o zeiță egipteană. Acele de siguranță au fost prinse în așa fel încât să creeze un guler, dar și să îndeplinească rolul de lenjerie intimă.

Directorul de creație al casei de modă franceze, John Galliano, a părut să se inspire în propriile arhive, mai mulți utilizatori din  mediul online au subliniat asemănarea dintre rochia revelatoare a lui Miley Cyrus și piesele din colecția de prêt-à-porter din toamna 1997 a designerului, scrie CNN.

Miley Cyrus și-a completat look-ul de pe covorul roșu cu o pereche de pantofi galbeni, model cu vârf despicat care a devenit favoritul fanilor Margiela.

Rochia din ace de siguranță a fost una dintre cele cinci ținute purtate de Miley Cyrus în seara decernării premiilor Grammy. După rochia din ace de siguranță de pe covorul roșu, ea a îmbrăcat o salopetă neagră strălucitoare pentru momentul în care a primit premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare pop solo (pentru „Flowers”), premiu care i-a fost înmânat de legenda pop Mariah Carey.

Ulterior, artista a purtat o rochie de epocă argintie, creată de Bob Mackie și care amintește de Tina Turner, pentru momentul în care a cântat pe scenă. A patra ținută a fost o salopetă din dantelă neagră fără bretele, cu o jachetă din pene. De asemenea, pentru a primi cel de-al doilea premiu a îmbrăcat o rochie maro Gucci, cu paiete pe un umăr și cu o geantă din bambus în miniatură.

Miley Cyrus s-a impus la categoria „înregistrarea anului”

Cântăreaţa americană Miley Cyrus a câştigat duminică seară, la Los Angeles, premiul Grammy la categoria „înregistrarea anului”, care recompensează performanţa globală a unei piese, cu single-ul său intitulat „Flowers”, informează AFP.

La categoria „înregistrarea anului” au concurat piesele „Worship” (Jon Batiste), „Not Strong Enough” (Boygenius), „Flowers” (Miley Cyrus), „What Was I Made For?” (Billie Eilish), „On My Mama” (Victoria Monét), „Vampire” (Olivia Rodrigo), „Anti-Hero” (Taylor Swift), „Kill Bill” (SZA).

În 2023, premiul acestei categorii a revenit single-ului „About Damn Time”, interpretat de cântăreaţa americană Lizzo.

Premiul Grammy decernat la categoria „înregistrarea anului” îi recompensează pe artiştii, producătorii şi inginerii de sunet care au contribuit la performanţa globală a unui single, în timp ce premiul Grammy atribuit în categoria „cântecul anului” îi omagiază pe compozitorii unei piese muzicale, notează Agerpres.

Cea de-a 66-a ediţie a galei Grammy Awards, organizată de The Recording Academy, are loc la ora transmiterii acestor informaţii la Crypto.com Arena din Los Angeles. Evenimentul, difuzat de postul CBS şi platforma de streaming Paramount+, este prezentat pentru al patrulea an consecutiv de actorul şi prezentatorul TV sud-african Trevor Noah.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel