Mihai Voropchievici, zodiile care trec rapid peste o despărţire. O pot lua oricând de la început fără să sufere

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt nativii din zodiac ce pot trece cu capul sus peste o despărțire.

Mihai Voropchievici a vorbit despre semnele zodiacale care vor reuși să depășească cu bine trădările și dezamăgirile în dragoste, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Gemeni

Ei sunt persoane care afirmă că ei nu ajung niciodată să iubească în profunzime. Păstrează o distanță, lejeritate și în cele mai aprinse povești de dragoste. Asta le permite să se refacă rapid după poveștile de dragoste, e posibil să aibă niște traume din viețile anterioare. Ei au o anume demnitate în tot ce însemnă relația respectivă. Oricât de mult au iubit, știu că dacă se vor lăsa în voia tristeții, nu-i va ajuta cu nimic, știu asta pentru că fac parte dintr-o zodie intelectuală și sunt capabile să-și controleze sentimentele, plus că nu le place să fie compătimiți. Rămân demni, cu capul sus, iar asta îi ajută. Sunt voioși și demni și când pierd și merg mai departe, pot să o ia de la început. 

VEZI și: Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Fecioară

Rareori o să vezi o Fecioară doborâtă, plângând și implorând să fie primită într-o relație. Este prea conștientă de ea, pentru a se lăsa dominată de emoțiile distructive. Poate părea blândă sau timidă, dar adevărul este că ascunde rezerve uriașe de putere. Este susținută de a tinde spre perfecționism, de excesul de seriozitate și responsabilitate pe care o simte atât față de ea, cât și față de ceilalți. Toate aceste trăsături o vor împiedica să continue să-și plângă de milă și îi va oferi puterea să o ia de la capăt chiar și după cele mai grele despărțiri.

 

Balanță

Caută ca cei din jur să nu vadă prin ce trece ea, se cam minte pe ea pentru eșecul pentru care a trecut. Având demnitatea asta, poate depăși orice problemă. Nu se prăbușește, și nu se va lăsa dominată de sentimente și trăiește cu concepția că existe noi șanse la o nouă dragoste. Dintre toate zodiile, e singura care se poate îndrăgosti din 5 în 5 minute. Pe ea o ajută și firea aplecată spre partea plăcută a vieții, e sociabilă și, fiind echilibrată, va reuși să găsească consolare în prieteni, hobbyuri, pasiuni. Când simte că se prăbușește, va ști în ce să se refugieze.

 

Capricorn

Această zodie e mult prea conștientă pentru a se umili. E puternică și prețuiește puterea celorlalți și va reuși să treacă cu demnitate către o despărțire. Dacă simte că-și pierde respectul, ce ar face? O mai ajută și faptul că nu se lasă aproape niciodată subjugată de sentimentul iubirii, are doar o anumită doză de iubire. Se bucură de multe alte interese, dacă va suferi după un bărbat, se va refugia în muncă, atingând, astfel, lucruri mărețe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel