Mihai Voropchievici, topul celor mai fidele zodii. Vor face tot posibilul să rămână toată viața cu partenerul ales

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai fidele zodii.

Mihai Voropchievici a fost prezent în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, unde a făcut topul celor mai fidele zodii. Este vorba despre patru semne zodiacale, care vor rămâne alături de același partener întreaga viață, indiferent de circumstanțe. De asemenea, numerologul mai spune că  aceste persoane vor găsi mereu putere, dar și motivație pentru a face ca lucrurile să fie bune între ei și parteneri, indiferent de circumstanțele externe sau de alte lucruri care ar putea să intervină între ei.

"Există zodii care se iubesc o viaţă întreagă. Atunci când îşi aleg un partener, nativii se asigură că vor rămâne în acea căsnicie întreaga lor viaţă.

Aceştia reuşesc să nu lase diferenţele să intervină în căsnicia lor",  a explicat numerologul Mihai Voropchievici.

Taurul și Leu, primele două zodii fidele

Așadar, primele semne zodiacale care apar pe lista celebrului numerolog sunt Taurul și Leu. Prima, va face tot ce îi stă în putere pentru a-și ține partenerul cât mai aproape, spune Mihai Voropchievici. Cu toate acestea, va avea și câteva cerințe pe care i le va impune partenerului de viață, care trebuie să contribuie într-o măsură la armonia în cuplu. Ce-a dea doua zodie, Leul, este un semn zodiacal extrem de impunător, care își dorește dragostea eternă din partea partenerului de viață.

Taur

Taurii se numără printre cele patru zodii care vor rămâne fidele până la moarte. Taurii sunt parteneri de viaţă ideali. Ei vor face tot posibilul pentru a avea parte de o căsnicie fericită. Sunt extrem de dedicaţi într-o căsătorie, iubitori şi sinceri. Totuşi au şi anumite cerinţe pe care se aşteaptă ca partenerii de cuplu să le îndeplinească. Taurul oferă de toate, dar au nevoie de puţin din partea partenerului.

Leu

Leii sunt zodii de foc puternice şi impunătoare. Aceşti nativi iubesc cu pasiune şi se asigură să îşi aleagă partenerul pe viaţă, dar sunt extrem de greu de mulţumit motiv pentru care îşi aleg foarte greu perechea. Din momentul în care au găsit perechea potrivită, aceştia se vor asigura că vor avea parte de o poveste de dragoste ca în filme. Leii muncesc din greu pentru fericirea lor, dar şi a celor din jur.

VEZI și: Mihai Voropchevici, horoscop 9-15 octombrie 2023. Se anunță o perioadă excelentă pentru mai multe zodii

Scorpionul și Vărsătorul, în topul zodiilor fidele

Apoi, lista este completată de Scorpioni și Vărsători. Ambii își pot găsi partenerul de viață ceva mai greu, fie că sunt prea selectivi, fie că nu au atât de mult noroc în dragoste, însă când îl vor găsi, se vor asigura de faptul că acesta nu va mai pleca niciodată.

Scorpion

Scorpionii sunt misterioşi şi au mare grijă de persoanele care sunt în jurul lor şi oamenii care le intră în viaţă. Astrele spun că pentru ei e o perioadă mult mai agitată dar lucrurile se vor aranja în cele din urmă, pentru că ei vor alege până găsesc un partener ideal. Scorpionii vor căuta un partener puternic şi se vor asigura să îi rămână alături toată viaţa.

Vărsător

Şi Vărsătorii sunt extrem de iubitori şi dornici de afecţiune. Pentru ei, loialitatea este foarte importantă iar acest lucru se observă cu uşurinţă încă de la început. Vărsătorii au mare grijă în privinţa oamenilor din viaţa lor. Aceştia nu îşi doresc să aleagă persoana nepotrivită, astfel că un nativ din Vărsător va rămâne fidel până la moarte dar el trebuie să simtă că a ales omul potrivit.

VEZI și: Mariana Cojocaru, horoscop pentru luna octombrie. Zodiile care primesc atenționări: „Acum e bine să fiți cu ochii în patru”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel