Mihai Voropchievici, despre semnificația literelor din palmă: "Semnul care arată protecţia divină"

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce înseamnă fiecare literă din palmă. 

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care este semnificaţia literelor din palmă, dar şi semnul care arată protecţia divină.

„Sunt trei linii de bază: linia inimii, linia capului şi linia vieţii, care e tutelară. Toate acestea le avem pe palmă, iar între ele există alte linii mai mici.

Toate persoanele cu M sunt prin nativitate marcate cu nişte caracteristici fantastic de importante. Primul, care trebuie luat de bază, este intuiţia nemaipomenită. Acel dar, care este între clarvăzător şi intuitiv. Intuiţia este Dumnezeul din noi.

Curios este că femeile care au M în palmă sunt mult mai intuitive decât bărbaţii. Intuiţia este apanajul doamnelor. Din păcate, mulţi nu acordă suficientă importanţă şi e cea mai mare greşeală.

Litera M stabileşte nişte criterii pentru cei care o au în palmă şi mai ales când vine vorba de o tranzacţie, de a încheia o înţelegere cu cineva. Sunt foarte tranşanţi, sunt foarte corecţi. Sunt oameni cu caracter, dar sunt mai duri, mai selectivi.”, a declarat Mihai Voropchevici la Antena 3. 

Mihai Voropchievici, despre linia divorțului din palmă

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit cum recunoaștem linia divorțului din palmă. Acesta a precizat că cine o are, nu poate să schimbe situația

"Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi-n dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi e scris în frunte îţi e pus. Sunt lucruri care nu se schimbă", a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Cum arată linia divorţului din palmă, cu Mihai Voropchievici

"Linia divorţului este ca un arc de cerc. Linia divorţului trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa. Nu ai cum să schimbi asta. 

Indiferent ce faci, chiar şi operaţii, nu schimbi cu nimic. Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener", a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel