Mihai Voropchievici, secretul degetelor de la picioare. De ce bărbați trebuie să te ferești

Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Foto cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce spun picioarele despre caracterul fiecărui bărbat.

Mihai Voropchievici a explicat în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3,  ce spun despre bărbați, degetele de la picioare.

Ca şi chiromanţia care vizează palmele, arta interpretării picioarelor vine din China şi India. Forma şi dispoziţia degetelor de la picioare dezvăluie despre noi mult mai multe decât ne-am fi putut închipui, a precizat  Mihai Voropchievici.

Atenţie, este vorba de o interpretare exclusiv masculină, cu precădere de uz feminin. Cu alte cuvinte, cele ce urmează vor ajuta doamnele să îi descifreze mai bine pe domni, nu şi invers... 

Semnificaţia degetului mare de la picior

Degetul mare dacă este mult mai lung decât celelalte indică un bărbat deştept cu abilităţi creative, care ştie să privească lucrurile din puncte diferite de vedere. Ştie cum să termine un proiect pe care l-a început. Este un om extraordinar. Punctul său slab este incapacitatea de a se centra numai pe un singur lucru. 

Dacă degetul mare nu este cu mult mai lung faţă de normal, avem de a face cu un bărbat care nu încearcă să îşi rezolve singur problemele, dar e un manipulator care ştie să îi pună pe alţii la treabă. E carismatic şi ştie să îşi folosească farmecul pentru a găsi nişte robi care să mucească în locul lui.   

 


Al doilea deget de la picior

Acest deget, cu cât e mai lung decât degetul cel mare, cu atât bărbatul are mai multe abilităţi de conducere. Cu toate astea, când eşti şef mai eşti şi despotic! Aceşti bărbaţi sunt consideraţi dominatori, iar femeile caută să îi evite deoarece sunt de multe ori lipsiţi de scrupule.  

Dacă al doilea deget este mai mic decât degetul mare, avem de a face cu un bărbat care ştie să aştepte, să aprecieze armonia. Este un gânditor care preferă să stea mai la mal decât să intre în valurile tulburi.

Al treilea deget de la picior - mijlociul

Chinezii asociază celui de al treilea deget de la picior - energia, forţa, voinţa şi, cumva, aprecierea din partea celorlalţi.

Cel care are un al treilea deget foarte lung la picior, este incredibil de energic, inventiv, dar şi aventuros. Este genul de angajat model, de neînlocuit, care rezolvă orice. Sunt oameni care ştiu să îşi facă o carieră, să îşi vadă interesul, să ajungă pe posturi de conducere. În rândul celor cu un mijlociu lung sunt o mulţime de perfecţionişti care de multe ori uită de familie în favoarea muncii.       

Dacă al treilea deget este mai scurt sau foarte scurt, atunci în faţa ta stă un om căruia îi plac distracţiile. E un frivol, un om pentru care clipa contează, nu luna. Trăieşte momentul la intensitate maximă. 


Al patrulea deget de la picior

Dacă acest deget este lung şi drept atunci bărbatul din faţa ta îşi pune rudele întotdeauna pe primul loc. Este genul tradiţionalist, legat de casă, de familie. De multe ori e extraordinar de dificil pentru că sunt subjugaţi familiei. Ei intră în familia soţiei şi încep să coordoneze, iar doamnele de obicei nu acceptă imixtiuni. Au un suflet bun şi din cauza asta sunt şi vulnerabili. 

Dacă degetul e răsucit, încălecat - proprietarul este obişnuit să poarte singur responsabilităţile.

Dacă cel de-al patrulea deget e scurt, sunt bărbaţi care au alte priorităţi decât familia.   

 

Degetul mic de la picior

Cu cât acest deget e mai mic, cu atât dorinţa bărbatului de a-şi asuma responsabilităţi este mai mică. E băieţelul mamei, nu trebuie luat de soţ... La orice greutate se ascund sub fusta mamei. Sunt de evitat de către partenere.        

Atenţie însă, cei care au mobilitate deosebită la degetul mic şi îl pot mişca - ceea ce e foarte greu - sunt imprevizibili, cocheţi, impulsivi. Nu ştiu deloc ce e acela un angajament în cuplu, buget comun, interesul partenerului. El este mereu pe primul plan!


Bine de ştiut!

Dacă fiecare deget este mai scurt decât precedentul, descendent, în scară, avem de a face cu un om armonios, un bărbat corect, practic, căruia îi place ordinea şi care nu renunţă niciodată la jumătatea drumului. Buna prieten, tovarăş loial, pretenţios din când în când., a spus numerologul Mihai Voropchevici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel