Mihai Voropchievici: Runa pentru România în martie 2021: „România va da lovitura”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat runa pentru România în luna martie 2021.

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în luna martie. 


Conform numerologului Mihai Voropchievici primăvara anului 2021 va fi potrivită, fără evenimente naturale extreme, sfârșitul de an va fi cu înghețuri și cu vânturi. Toamna va aduce multe boli, iar poporul român va avea multe nevoi. 


„Anul ăsta e stăpânit de planeta Saturn. Sunt şapte planete de bază care vin în fiecare an, pe rând. Iar Saturn aduce în acest an o iarnă vânturoasă, mijlocul potrivit, sfârşitul cu îngheţuri şi cu vânturi. Primăvara potrivită cu puţine ploi, toamnă cu multe boli, mai înseamnă şi moarte în vite şi în neamul omenesc.


România va da lovitura şi se va produce un salt rapid, calitativ, în existenţa ţării. Dacă am început să avem creştere economică, îţi dai seama. Austeritate, dar se zice că nu e austeritate”, a spus Mihai Voropchievici pentru Antena 3Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 01 Martie 2021, 22:20 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience