Mihai Voropchievici, previziuni pentru 2021. Ce îi așteaptă pe români până la finalul anului: „Fiţi pregătiţi să primiţi un mesaj”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce va aduce anul 2021 până la final. 

Numerologul Mihai Voropchievici, invitat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, a spus care este runa pentru finalul anului 2021. 


„Noi am vorbit la începutul anului de previziuni pentru tot anul şi suntem în luna mai şi s-a îndeplinit ceea ce spuneaţi la început de an, că luna mai va veni cu o veste bună, că ne vom relaxa, ceea ce s-a şi întâmplat.

 

Horoscopul dragostei. Aceste 3 cupluri zodiacale nu se vor înțelege niciodată


Anul trecut, în momentul în care s-a declanşat nu a ieşit în luna aia ceea ce trebuia. Era atunci, îmi amintesc, o veste, fiţi pregătiţi să primiţi un mesaj. Şi ne gândeam că ne spune nişte lucruri bune.


Şi a venit un mesaj: staţi acasă!


Până la final de an, punem o întrebare, pentru noi, toţi românii, la ce să ne aşteptăm după ce trece luna mai. Avem nişte coordonate. Hai să vedem!

 

Horoscop RUNE 24-30 mai 2021. Mihai Voropchievici, sfat pentru zodii: Lăsaţi trecutul în spate şi pregătiţi-vă


Luna iunie este a şasea lună şi avem aşa: Veşti bune! S-ar putea să primiţi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.


Cadoul poate să apară dintr-un comunicat. Atât timp cât apare Fehu şi spune că sunt veşti bune, înseamnă că sunt veşti bune.


Suntem an universal 5, adunăm pe 5 cu valoare lunii la care facem referire. Luna noiembrie este 11, deci este 2, iar 5 cu 2 este 7. 7 întotdeauna este o cifră misterioasă în care poţi să găseşti karmic rezolvări la multe lucruri, dar la fel de bine, dacă ai supărat forţa divină cu acţiunile tale, să primeşti o urecheală să te ţină minte”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3

 

Citește și: Horoscopul banilor. Aceste 3 zodii atrag succesul ca un magnet



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel