Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru luna FEBRUARIE 2022: „Mari schimbări. Niciodată nu știi la ce să te aștepți” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
EXCLUSIV
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit,  în exclusivitate pentru Spectacola, previziunile numerologice pentru luna februarie. 

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, pentru Spectacola, cum va fi luna februarie din punct de vedere numerologic.


Potrivit celebrului numerolog, această lună vine cu schimbări majore și este un moment prielnic pentru procreere. 


„E luna a 2-a, cea mai scurtă luna, în care fiecare zi se regăsește de cel puțin 4 ori înafară de anii bisecți. Deci avem 4 zile de luni, 4 de marți, și până duminică câte 4. Asta înseamnă o paritate completă, vrei să-ți ajuți colegii, să nu-i superi că dacă îi superi se supără și ei pe tine. Deci o lună de armonie sau dizarmonie. E în funcție de fiecare cum se pliază pe situația respectivă. Dar e de preferat ca în luna februarie să nu te superi, că dupa aceea primești un marțișor dizgrațios dacă ești un bărbat de ăsta mai ciudat. Daca ești o doamnă mai incisivă rămâi fără mărțisor. Deci este premergătoare lunii cadourilor și prima luna în care intrăm practic în primăvară. 

 

„Februarie: e o lună de procreere”

 

Dar doiul ăsta așa cum am spus are o vibrație fantastică și o să o găsiți în continuare și în ziua de 20 și de 22 februarie. Deci o suită repetitivă de cifre de 2. În general, cifrele pare 2, 4, 6, 8 sunt cifre feminine cu o încărcătură mai bună, mai blândă, dar dacă superi partea feminină ați văzut ce neplăceri poți avea. Deci, în concluzie, toate zilele astea cu suită de 2 sunt pline de neprevăzut. Neprevăzutul constă mai ales în conflicte pe partea negativă, în rest tot ce înseamnă afecțiune, dragoste, e o lună ca să spunem așa mai direct, e o lună de procreere. 

 

„Este o lună cu mari schimbări. Niciodată nu știi la ce să te aștepți”


Din punct de vedere astrologic, este o lună cu mari schimbări, dar schimbările astea vin de la o zi la alta. Niciodată nu știi la ce să te aștepți de la ziua următoare. 


2 este practic bărbat - femeie. Asocierea dintre două ființe, două stări de fapt, două lucruri, două situații. Este precum te-ai vedea în oglindă, adică te știi în realitate, dar mai ai încă o confirmare. Dar așa cum am spus, e bine ca acea confirmare care vine de la persoana din fața ta să fie una unanim pozitivă și nu negativă. O lună de alternanțe, una caldă și una rece, a dezvăluit numerologul Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel