Mihai Voropchievici, lista zodiilor pe care nu le poți minți niciodată. Te vor prinde imediat: „Au o intuiție extraordinară”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile cel mai greu de mințit. 

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile pe care ar fi de preferat să nu le minți niciodată, potrivit Fanatik. Dacă vei face totuși acest lucru, ele te vor detecta imediat, întrucât nu suportă să li se ascundă adevărul. 

Prima zodie care este foarte greu de mințit este Săgetătorul, pentru că este zodia care se bazează pe o intuiție extraordinară. Îi place să fie corect. Dacă ai ceva de reproșat, spune-i că vrei să-i comunici ceva și spune-i drept în față ce nu-i place. Setea aceasta de cunoașterea te va ajuta să înțelegi că adevărul este acea nestemată care acolo unde este sădită dă roade, dar creează de multe ori și o mică supărare, pentru că adevărul este cel pe care nu-l poți spune unei zodii inteligente.

A doua zodie este Vărsătorul. Are un fel unic de a gândi. Poate e cel mai ciudat din zodiac. Întotdeauna mintea lui e întortocheată, modul lui de acționare e la fel și pentru că are o minte alambicată și te tratează și pe tine la fel. Te pune sub lupă, te examinează, te lasă să îi spui orice poveste care poate e cusută cu ață albă și îți depistează fantastic de repede tentativa ta de a minți. De ce? Pentru că este cu un pas înaintea ta. A intuit că tu vrei pur și simplu să-l păcălești. Datorită faptului că e foarte analitic, te va lua la bani mărunți, te va chestiona și îți va demonstra că e ceva la mijloc. Este greu de satisfăcut.


A treia zodie ar fi Fecioara. Altă zodie gânditoare, intuitivă, care e bazată pe verbul „a gândi.” Poate gândește prea mult, de multe ori. Analizează atent fiecare situație. Depistează imediat dacă ceva nu este verosimil, e un fel de depistator de piesă de puzzle. Este foarte inteligentă și te descompune cu minciuna ta, va întoarce orice minciună, situație pe toate părțile, o analizează bine. Este preferabil să-i ceri o părere într-o situație.

Dacă încerci să minți o Fecioară, te vei trezi că ai intrat într-un punct mort și nu mai găsești soluții. 

O altă zodie greu de păcălit este Berbecul. Nativii din această zodie sunt niște oameni care sunt foarte rapizi în gândire, iar atunci când ai intrat în contact cu el și îi expui o problemă sub forma unui neadevăr, Berbecul te va depista imediat. Nu te va lăsa în niciun caz să ieși câștigător venind în fața lui cu acest lucru. În plus, are și acel noroc al începătorului de a depista din primele cuvinte ceea ce vrei tu să faci cu el, ceea ce el consideră undeva că ar fi o joacă. El se pune totuși la dispoziția ta, căutând să te ajute să depășești acest impas.


Gemenii sunt reprezentații unui intelect extraordinar, ieșit din comun. Au o rapiditate în mișcare ca Berbecul. Gemenii se numără printre acele zodii greu de dus cu zăhărelul. Au multe cunoștințe, au venit în contact cu mulți oameni și s-au informat. În afară de această inteligență cameleonică a lor, sunt și alunecoși. De multe ori, au o plăcere morbidă să vă întărâte, să vă lase să vorbiți, să spuneți toate lucrurile de pe lume, ca în final să-ți demonstreze că ai făcut o mare greșeală când ai ales să-l păcălești. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel