Mihai Voropchievici, horoscopul lunii martie 2023: „Runele nu îi avantajează pe Pești!”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul lunii următoare pentru fiecare zodie.

Horoscopul lunii martie 2023, realizat de Mihai Voropchievici pentru fanatik.ro. 

În luna martie, nativii din zodia Berbec, își pot rezolva toate problemele. Vor găsi rezolvare asupra tuturor problemelor care îi frământă. Rezolvarea aceasta vine cu o condiție. Voi, Berbecilor, trebuie să întruniți un consiliu de familie și să expuneți nereușitele. 

Taurul s-a cam abonat la Wunjo. Este cea mai puternică rună. Nativii de pământ câștigă pe toate planurile. Pentru ei, martie vine cu o rezolvare a tuturor problemelor. Au parte de câștiguri financiare, profesionale. Au și dragoste și sănătate!

Gemenii au și ei o rună grozavă. Intră în concordanță cu venirea primăverii. Gemenii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. E o renaștere în planul disponibilităților fizice cât și psihice. Ce ar putea să-și dorească mai mult de atât?

Racii au o lună de protecție divină. Toate răutățile vor sta departe de ei. Oamenii răi și gândurile rele stau nu le vor mai da târcoale.

Nativii din zodia Leu trebuie să aibă forță, tărie, putere. Să aibă puterea de a depăși toate obstacolele lunii care urmează. Au tăria de caracter necesară pentru a depăși unele greutăți.

Fecioarele au o lună de plimbăreală mai mult, de distracție, de recreere, poate și de vacanță. Sunt îndemnate să călătorească. S-ar putea să fie obligate prin natura profesiei să călătorească. Au realizări din toate punctele de vedere. E bine să aibă mereu bagajele pregătite. Nu se știe când apare deplasarea sau călătoria.

Balanțele trebuie fie să schimbe locul de muncă ori să se mute în altă locuință. Sunt două oportunități pe tot parcursul lunii. Întreaga lună au de acționat favorabil într-o problenă care îi preocupă. Pot fi detașați în altă localitate, asta pentru că apar schimbări la locul de muncă.

Scorpionii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Au un beneficiu pe care nu l-au mai prins de multă vreme. În primăvara acestui an, mai vin lucrurile bune și asupra lor.

Săgetătorii au o lună în care nu mai pot de fericire. Primesc vești bune încontinuu, cadouri-surpriză, dar și sume de bani importante.

Capricornii intră într-o lună de atenție generală. Cineva care se gândește intens la ei le trimite un cadou important. Este aproape o certitudine. Lor le place oricum să fie cadorisiți și vor avea și mai multă putere de muncă.

Vărsătorii primesc un mesaj dublu: să se relaxeze, să caute pe cât posibil să se detașeze de gândurile mai puțin plăcute. Ei, de multe ori, încep să-și antameze mintea trimițând-o la tot felul de temeri. Se gândesc că cineva apropiat lor e posibil să se fi îmbolnăvit. Din cauza asta sunt crispați și tensionați. Runa le spune că apropiații lor se bucură de o sănătate excelentă.

Peștii nu sunt favorizați în martie. Ei erau obișnuiți cu dragoste, cu cadouri, dar luna vine cu forța uraganului. Trebuie să-și mobilizeze toate resursele pe care le au pentru a susține o bătălie furtunoasă. E o lună mai tensionată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel