Mihai Voropchievici, horoscopul compatibilității. Care sunt zodiile ce se înțeleg cel mai bine

Data publicării:
Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt compatibilitățile dintre zodii.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul compatibilității pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Berbecul se înțelege cu Taurul, Fecioara, Scorpionul, Vărsătorul și Peștii în proporție de 50%. Cu Berbecul, Geamănul și Leul se înțelege 70%. În totalitate, se înțelege cu Balanța și Săgetătorul. 

Taur

Taurii se înțeleg cu Gemenii, Leii, Scorpionii, Săgetătorii, Vărsătorii și Peștii în raport de 50%. Taurul cu Racul se înțelege 70%. Taurul cu Taurul se înțelege 90%. Cu Fecioarele și Capricornii se înțeleg în raport de 100%, deci vorbim de o compatibilitate totală.

Gemeni

Gemenii sunt compatibili cu Taurul, Racul, Fecioara, Săgetătorul, Capricornul și Peștele, în raport de 50%. Gemenii cu Gemenii au un raport de 90%. 100% se vor înțelege cu Vărsătorii și Balanțele.

Rac

Racul se înțelege cu Berbecul, Leu, Balanța, Săgetătorul și Vărsătorul în proporție de 50%. Nu prea apar dispute între ei. Cu Gemenii, Fecioara și Capricornul se înțeleg în raport de 70%, iar cu Peștii și Scorpionii se înțeleg 100%. Similitudinile totale sunt acolo unde vorbim de același simbol, aer, foc sau apă.

Leu

Leul se înțelege cu Taurul, cu Fecioara, cu Racul, cu Scorpionul, Capricornul și Peștii 50%. Leul cu Gemenii are un raport de 70%. Cu Berbecul, Săgetătorul, Balanța și Vărsătorul face raportul de 100%. Pe lângă zodiile de foc, Leul acceptă în raport de 100% două zodii de aer. 

Fecioară

Fecioarele se înțeleg cu Taurii, Racul, Fecioara, Scorpionul, Capricornul și Peștii în proporție de 50%. Cu Gemenii, Fecioara are un raport crescut, de 70%. Cu Leul are de 90%, iar cu Balanța, Săgetătorul, Vărsătorul și Berbecul se înțelege în raport de 100%.

Balanță

Balanța se înțelege cu Racul, Fecioara, Capricornul și Peștii 50%. Cu Berbecul, Taurul, Scorpionul și Săgetătorul, 70%. Balanța cu Balanța, Gemenii și Vărsătorul 100%. 

Scorpion

Scorpion: Taur, Leu, Fecioară, Săgetător, Capricorn și Berbec – 50%. Cu Gemenii, Balanța și Vărsătorul, Scorpionul e compatibil 70%. Cu Racul, Peștii și alți Scorpioni sunt compatibili 100%.

Săgetător

Săgetător: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn, Pești, compatibilitate 50%. Cu Balanța și Vărsătorul au un raport de înțelegere de 70%. Cu Gemenii și cu alți Săgetători au un raport de 90%. Săgetătorul cu Berbecul, Leul și Fecioara e compatibil 100%.

Capricorn

Capricornii: Gemeni, Leu, Scorpion, Săgetător, Pești, Berbec – 50%. Cu Balanța și Vărsătorul are afinități în proporție de 70%. Cu Taurul, Fecioara și alți Capricorni, compatibilitatea e de 100%.

Vărsător

Vărsător: 50% înțelegere cu Berbecul, Taurul, Fecioara, Capricornul și Peștii. În raport de 70% se înțelege cu Racul. Cu Leul, Săgetătorul și Vărsătorul, compatibilitatea este de 90%. Vărsătorul se înțelege total cu Balanța și Gemenii.

Pești

Peștii: 50% cu Berbec, Taur, Balanță și Capricorn. Cu Gemenii, Leul, Fecioara și Vărsătorul – 70%. Cu Săgetătorul și Peștii crește raportul de la 70 la 90%. Cu Racul și Scorpionul, Peștii au raportul de 100%, a spus Mihai Voropchievici



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel