Mihai Voropchievici. Horoscopul banilor pentru a doua jumătate a anului 2021: „Atenție la toate oportunitățile”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum va fi a doua jumătate a anului 2021 din punct de vedere financiar pentru toate zodiile. 

Invitat în emisiunea „Adevăruri ascunse” de pe Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care vor avea noroc la bani în cea de-a doua jumătate a anului. 


Horoscopul banilor Berbec


Situația este una buna, se pot aștepta la multe oportunități. Banii vor veni mai repede la ei pentru că și doresc mai repede și așa cum îi primesc îi și dau. Banii nu stau la ei. 


Horoscopul banilor Taur


Strânge bani, dar cu un scop, îi place să călătorească. Au o și ei o multitudine de oportunități și fac bani din belșug. Ei nu se mulțumesc cu puțin oricum.


Horoscopul banilor Gemeni


Sunt buni, sufletiști și cum vin banii, își fac câte o plăcere. Și de multe ori își dau seama că au cheltuit prea mult pe ce nu trebuie. Am zis că dacă veți fi nemulțumiți în prima parte a anului, căutați un alt loc de muncă pentru a avea mai mulți bani. Gemenii cheltuie bani pe plăceri, pe ce nu au nevoie neapărat.


Horoscopul banilor Rac


Nu vor mai avea probleme cu banii pentru că nativii din Rac au început să înțeleagă că tot ce ține de agoniseală ține de mintea lor, la modul în care se organizează sau când au parte de oportunități pe care le lasă să treacă. Racii sunt mai conservatori, strângători, dar nu le poți schimba ritmul. Racii cheltuie banii pentru casă, își refuză din plăceri pentru plăcerile casei, preferă să îi vadă pe ceilalți fericiți, se bucură mai mult de fericirea altora, decât să își facă ei o plăcere.  Ei au plăcerea de a primi pentru că ei fiind așa, intră în atenția celor dragi. 


Horoscopul banilor Leu 


Sunt poate cei mai favorizați în intervalul iunie-decembrie. Vor avea parte de foarte mulți bani: un nou job, un hobby. Are oportunități financiare, dar trebuie să aibă grijă la cheltuieli. Nu e prevăzător sau precaut. Mereu când vin bani mulți, vin cu un scop, dacă îl intuești rezolvi niște lucruri.


Horoscopul banilor Fecioară


Sunt extrem de muncitoare și acumulează, strâng bani datorită oportunităților pentru muncă. Dacă nu primesc de muncă ele nu se simt bine. Sunt bolnavi de muncă, nu poți să îi tratezi cu lene, nu se prinde lenea și trândăveala de lene. Tot ce înseamnă muncă e benefic pentru ei. Atenție la toate oportunitățile, dar nu vă înrobiți cu muncă.


Horoscopul banilor Balanță


Simte nevoie să înceapă afaceri noi, nu știe cu care ia cu dreapta sau cu stânga. Știe foarte bine că ce oferi, atât vei primi. Când vor afla lecția asta viața lor se va schimba, Universul lucrează.


Horoscopul banilor Scorpion 


Mai trebuie să-și calce pe orgolii și să pună mâna la treabă ca să câștige mai mulți bani. Ajutorul vine din parte universului numai dacă ideile pe care le aveți le veți pune în practică. De multe ori Scorpionul calculează mai mult ca Balanța. Nu vă găsiți scuze dacă prima afacere nu merge, înseamnă că ați plecat sufletul îndoit.


Horoscopul banilor Săgetător


Se apucă să analizeze tot, dar pe ultima jumătate a anului nu mai merge cu analize. Scăpați de calcule. Prin conjuncturi diferite apar oportunități financiare fix când nu vă așteptați. Dumnezeu are planuri cu ei. E momentul să facă achiziții de durată, dar achiziții mai importante. 


Horoscopul banilor Capricorn


Vor să aibă bani, dar să nu facă nimic. Nu muncesc pe bani, cu ca altruiști. Deci să nu mai stea cu mâna întinsă, trebuie să demonstreze că banii pe care îi au, îi merită. 


Horoscopul banilor Vărsător 


Recunosc ceea ce se numește echilibru financiar. Este necesară încrederea în forțe proprii, bazați-vă numai pe voi. Veți avea o perioadă grea din punct de vedere financiar.  


Horoscopul banilor Pești


Se anunță extrem de productive următoarele luni, norocoși prin excelență. Vor avea parte de bani încontinuu 6 luni. Pot investi în orice își doresc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel