Mihai Voropchievici, HOROSCOP sănătate, februarie 2023. Mai multe zodii primesc avertizări

Data publicării:
Cpatură foto: Antena 3
Descriere foto: Cpatură foto: Antena 3

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul sănătății, pentru toate semnele zodiacale.

Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru toate zodiile, în ceea ce privește starea de sănătate, pentru prima lună a anului 2023, potrivit Fanatik

 

Berbec

Sănătatea este bună, a fost bună și luna trecută și va fi bună tot restul anului. Acesta e cel mai important anunț pentru voi. Sfatul e să vă masați capul, fața și șoldurile. Dacă aveți vreo cremă pentru articulații și oase, e foarte bine. Evitați teama față de ce vă poate rezerva viitorul.

 

Taur

Ai o stare bună a sănătății, chiar dacă, sporadic, mai apar perioade scurte cu disconfort. Cum vă aranjați și cum vă îmbrăcați are efecte asupra stării voastre de sănătate. Căutați să nu faceți excese alimentare. Tendința voastră e să vă repeziți într-un restaurant unde ați aflat că sunt niște feluri nemaipomenite. Mulțumiți-vă cu ce aveți.

 

Gemeni

Nu forțați corpul la munci grele. Luați-le progresiv, începeți cu ceva mai greu și apoi terminați-le pe cele mai ușoare. Efortul nu trebuie să fie considerabil, căci starea voastră fizică nu e prea bună. Protejați-vă inima, colonul, vezica urinară și organele genitale. Atenție ce mâncați! Aveți grijă la coloană, încercați să dormiți pe o saltea mai tare pentru o perioadă.

 

Rac

Sănătatea e bună și așa va fi tot anul. Sunteți foarte muncitori și aveți nevoie de o sănătate bună. Se vor ameliora simptomele în cazul Racilor care au avut probleme medicale. Împărțiți efortul cu odihna zilnică. Stomacul și pieptul sunt foarte importante pentru voi. Aveți grijă cu mâncatul în fugă.

 

Leu

Sănătatea este bună până pe data de 22 februarie. O puteți îmbunătăți și mai mult prin sport și o gândire pozitivă. Încercați să vă dozați eforturile.

 

Fecioară

Până pe data de 22, aveți mare grijă de sănătate. După această dată, lucrurile se schimbă. Emoțiile voastre, care sunt la cote înalte, vă pot afecta inima. Evitați stresul și chiar acele filme care dau prea multe lacrimi, care vă trezesc niște sentimente. Masați-vă pieptul și coastele.

 

Balanță

Odihniți-vă un pic mai mult. Multe din acțiunile voastre spontane își pot pune amprenta asupra voastră și a celor din jur. Încercați să nu fiți impetuoși dacă la muncă apar mici tensiuni. După data de 22, trebuie să acordați mai multă atenție sănătății. Urmează o perioadă scurtă, dar dificilă, în care nimic din afecțiunile pe care credeți că le aveți nu sunt atât de serioase. Încercați să faceți ceva pentru a avea o stare de bine.

 

Scorpion

Sănătatea trebuie monitorizată. Nu faceți schimbări importante în regimul vostru alimentar. Nu faceți schimbări peste noapte, mai ales dacă faceți sport la sală. Alimentați-vă în conformitate cu efortul depus.

 

Săgetător

Sănătatea e bună, și mai bună în a doua parte a lunii. Sănătatea se îmbunătățește în funcție de compatibilitatea în dragoste. Dacă suferiți în dragoste, s-ar putea să vă afecteze și starea de sănătate.

 

Capricorn

E timpul să vă răsfățați trupul, să îl apreciați pentru toate serviciile făcute pentru voi. Renunțați la superficialitate. Încercați să nu mai mâncați mult. Căutați să slăbiți. Masați-vă genunchii, coapsele, spatele.

 

Vărsător

Sănătatea e mai bună decât luna trecută. Atenție la ce visați și la capacitățile extrasenzoriale. Rămâneți cu picioarele pe pământ. Ritmul vieții voastre se va înteți, deci e cazul să acționați cum credeți de cuviință. Nu le faceți celorlalți pe plac, pentru că vă afectează sănătatea.

 

Pești

Sănătatea se va îmbunătăți după 22 februarie. Masați-vă spatele, genunchii. Odihniți-vă ficatul. Nu mâncați mâncăruri grele și renunțați sucurile care nu sunt benefice. Consumați fructe proaspete sau faceți sucuri naturale, preparați-le în casă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel