Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE - Octombrie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Iată HOROSCOPUL RUNELOR pentru luna octombrie, prezentat de către numerologul Mihai Voropchievici. 


Berbec

În această toamnă, Berbecii au parte de o surpriză uriașă: își găsesc sau regăsesc iubirea! Cu tot acest bagaj emotional, îi iau prin surprindere o serie de schimbări. Tot ceea ce urmează să se întâmple o să îi învețe că nimic nu este bătut în cuie, iar planurile se pot schimba și în ultima clipă.


 
 Taur

Universul le va aduce exact ceea ce își doresc cel mai mult în adâncul sufletului lor! Este vorba de un partener care le va ține spatele în orice situație. Și chiar dacă nu își vor da seama chiar din prima, se pare că este vorba de este sufletul lor pereche.


Gemeni

Gemenii se întorc în trecut! Mai exact, revine în viața lor o persoană din trecutul lor! Dacă vor scăpa de orice urmă de dezamăgire, ar putea să aibă parte de o întâlnire care să le vindece sufletul rănit, extrem de benefică lor.

Rac

Astrele pregătesc niște surprize uriașe pentru nativii Raci. În calea lor le va ieși sufletul pereche. Poate să fie vorba de cineva nou sau de cineva deja întâlnit, față de care li se vor reconfirma sentimentele pe care le poartă. Este momentul lor de a trăi fiecare clipă la intensitate maximă!

 Leu

Leii vor găsi fericirea în lucruri simple, fără să aibă nevoie de ceva extravagant, de această dată, pentru a se simți cu adevărat bine, chiar dacă sunt firi mai pretențioase. E momentul să învețe să iasă din zona de confort.


 
 Fecioară

Fecioarele vor lega noi legături speciale. E o perioadă foarte bună pentru a construi relații cu tottul deosebite și trainice, încărcate de dragoste adevărată.

Balanţă

Balanțele se bucură de prezent, fără să ia în calcul ziua de ieri sau cea de mâine. Astrele le dau timp să își vindece inima de orice dezamăgire. În această perioadă, au ocazia uriașă de a se redescoperi cu adevărat și să se bucure de viață.

Scorpion

Scorpionii învață ce înseamnă recunoștința! Învață să fie recunoscători pentru tot ceea ce au. Toamna le aduce surprize interesante. Vor învăța ce contează cu adevărat, mai ales când vine vorba de persoanele din jurul lor.

 Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de multă pasiune, în orice aleg să facă. Vor avea parte de schimbări frumoase, care le vor umple sufletul de bucurie. Va găsi iubirea acolo unde nu a căutat-o niciodată! Așadar, trebuie să-și facă timp pentru ceea ce îi face cu adevărat fericiți!

Capricorn

Capricornii regăsesc fericirea în mijlocul familie. Ar putea să fie vorba de un fel de întoarcere la origini. Este o perioadă interesantă în care acești nativi vor reuși să își dea seama că trebuie să facă unele schimbări la propria persoană.

 Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o veste neașteptat de frumoasă. Vor găsi iubirea adevărată, pe care nu o vor mai pierde niciodată! Este și momentul pentru a petrece mai mult timp cu sine pentru a se redescoperi.


 
Peşti

Universul pregătește una dintre cele mai frumoase surprize pentru Pești! Își regăsesc încrederea cu ajutorul unui apropiat. Poate fi vorba de un coleg de la locul de muncă sau prieten pe care nu l-au mai întâlnit de ceva vreme, potrivit Redacția. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel