Mihai Voropchievici, horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021: "Scorpionii fac o schimbare importantă"

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru perioada 26 aprilie - 2 mai 2021  pentru fiecare zodie.

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează. 

Berbecul are o săptămână în care trebuie să stea să aștepte niște schimbări foarte importante acasă. Să rămână în asteptarea lor. Atenție cu aceste schimbări mari!

Taurul are tentativă de a intra într-o viață nouă. S-a gândit el acum că ar fi mai bine să se ocupe și de asta. Revigorare în toate planurile. 

A ieșit ceva foarte interesant pentru Gemeni. Fertilitate și belșug, iar peste puțin timp visele Gemenilor se vor îndeplini.

Racul este în postura să facă bagajele pentru o călătorie benefică, nu cu probleme medicale.

Leul va da lovitură și se produce un salt rapid, calitativ, în existența lui. Săptămâna Mare e cu o lovitură pentru Leu

Fecioara are o săptămâna în care pot să susțină bătălii pentru că în mod sigur vor câștiga. Nu lăsăți să va întunece mintea certurile și scandalurile, pentru că de partea voastră e câștigul.

Balanță trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore într-un viitor apropiat.

Scorpionul are două gânduri: ori să se mute de la locul de muncă, ori să schimbe locuința. În orice caz, va acționa corect, are el grijă să rezolve.

Săgetătorul în sfârșit poate găsi răspunsul sau rezolvarea unor probleme care îl frământă, cu o discuție cu cei din familia, sau la serviciu dacă există probleme nerezolvate.

Capricornul să aștepte un mesaj. Să fie pregătit să îl recepționeze. A primit azi unul și nu l-a recepționat, poate de mâine încolo.

Vărsătorii au o săptămâna în care trebuie să dea dovadă de putere, forță, tărie, să depășească săptămâna care este destul de tensionată. Astrele nu prea îi recomandă lucruri nemaipomenite, decât să fie rezistent.

Peștele e cazul să abordeze altfel toate probleme care îl interesează. Să schimbe tactica.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel