Mihai Voropchievici: Horoscop RUNE, 2-8 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop rune 2-8  decembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, pentru săptămâna ce urmează, pentru toate semnele zodiacale, potrivit Antena 3.

 


 Berbec
Berbecii sunt sfătuiţi să se relaxeze. Al doilea sfat: să nu-şi mai facă probleme vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate, dragi, pentru că e simplu ca bună ziua. Este un pretext ca Berbecul să se ducă să-şi viziteze rudele respective: fie mamă, fie copii, pentru că a fost un pic indolent.


Taur
În schimb, Taurul spune că este pregătit să susţină o mică bătălie. Dar nu trebuie să fiţi îngrijoraţi, pentru că veţi câştiga în mod sigur. Deci, trece şi se rezolvă.

Gemeni
Gemenii trebuie să aibă răbdare şi să nu forţeze mâna norocului, deoarece surprizele plăcute sunt făcute pentru acei Gemeni care au răbdare şi nu greşesc.

 

Rac
Racul e pe o pojghiţă de gheaţă subţire, aşa că atenţie la cum dialogaţi, tonul pe care îl folosiţi şi ce angajamente aiurea vă luaţi în faţa şefilor. Atenţionarea este ca să nu alunecaţi sau să nu se rupă pojghiţa de gheaţă şi să cădeţi în apă.


 Leu
Leii vor putea găsi rezolvarea tuturor problemelor strângând haita cea mică de leuşori şi punând-o să vă asculte sfaturile. Deci, numai angajând o discuţie sinceră cu ceilalţi membri ai familiei se poate găsi o rezolvare.


 Fecioară
Fecioara e bine să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte foarte importante. Cât de curând să fiţi pregătiţi să primiţi această schimbare.


 Balanţă
Balanţele sunt pregătite să înceapă o viaţă nouă, un soi de revigorare sau renaştere în planul disponibilităţilor fizice şi psihice.

 Scorpion
Foarte curând Scorpionul, care e mare amator de mister, va afla un adevăr important care vă poate marca viaţa sau pur şi simplu v-o poate schimba.

 Săgetător
La Săgetător, începe anul bine, iar acum apare simbolul dragostei, ceva fierbinte. Poate fi vorba de o dragoste nouă, pasională.


 Capricorn
Pentru Capricorn, e o certitudine că cineva care se gândeşte la tine intens îţi va trimite un cadou minunat. Pentru că e ziua ta.


Vărsător
Vărsătorul e pus un pic la încercare, trebuie să aibă forţă, tărie, putere, ca să depăşească o perioadă în care totul e mai greu pentru el, aşa că astrele îi încurajează şi îi susţin să fie rezistenţi şi puternici.

 Peşti
Peştii s-au săturat de atâtea bunătăţuri, le-a fost numai bine şi acum s-au răzvrătit, probabil că voiau mai mult. Mobilizaţi-vă forţele şi fiţi pregătiţi să susţineţi o bătălie furtunoasă sau o dispută. Dar rămâneţi calmi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel